Δεν ξέρουμε με σιγουριά να πούμε αν έχει υπάρξει ξανά ένα τόσο πολυαναμενόμενο reboot, όπως αυτό του Sex and the City. Ίσως σου έρχεται στο μυαλό αυτό των Friends, αλλά εκεί μιλάμε απλά για ένα special reunion. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ολοκληρωμένη σειρά, με ανανεωμένο concept και νέο όνομα.

Το νέο And Just Like That του HBO δεν θα μπορούσε να αφήσει την πανδημία και τον covid εκτός της εξίσωσης

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Sarah Jessica Parker μίλησε για το reboot και αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για όσα περιμένουμε. Ανάμεσα σε όλα, μίλησε φυσικά και για την πανδημία. Ανέφερε, μάλιστα, πως ο covid19 θα αποτελεί μέρος της πλοκής. Δε θέλουν άλλωστε να αγνοήσουν κάτι που επηρεάζει την πόλη όπου ζουν και εργάζονται. Το πιο ενδιαφέρον θα είναι να δούμε πώς η πανδημία επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Είτε πρόκειται για το εργασιακό τους περιβάλλον, είτε για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Κάπως έτσι, το reboot του Sex and the City έρχεται να προστεθεί στην λίστα σειρών που θίγουν το θέμα της πανδημίας. Μία από αυτές είναι και το This Is Us, του οποίου η τελευταία σεζόν διαδραματίζεται σε καιρούς lockdown και καραντίνας. Έτσι, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πώς η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει αυτή την παγκόσμια κρίση.

Η Sarah Jessica Parker ανέφερε πώς έχει εμπιστοσύνη στους σεναριογράφους της σειράς ότι θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια, άλλο είναι το ερώτημα που “καίει” τους περισσότερους: Τι θα γίνει με την απουσία της Samantha; Η Parker ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της Samantha δε θα αντικατασταθεί σε καμία περίπτωση. Αντίθετα, το τέταρτο μέλος της παρέας θα γίνει τελικά η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης.

featured image: Craig Blankenhorn/©Warner Bros