Περάσαμε μήνες ή και χρόνια βλέποντας τίτλους ειδήσεων που ήθελαν το Sex and the City να επιστρέφει και την Sarah Jessica Parker να είναι και πάλι στο τιμόνι. Προσπαθούσαμε να πιαστούμε από κάποια υπόνοια σε συνεντεύξεις και tweets. Mόλις χθες, όμως, επιβεβαιώθηκε πραγματικά ότι ένα reboot του Sex and the City έχει δρομολογηθεί από το HBO Max. Μόνο που αυτή τη φορά, ο τίτλος και το καστ δε θα είναι ακριβώς τα ίδια.

Η Kim Cattrall, η αγαπημένη Samantha της σειράς, δεν θα επιστρέψει για το reboot

Την παρέα των τεσσάρων αυτών γυναικών την πρωτογνωρίσαμε το 1998, οπότε και ξεκίνησε η πορεία των 6 σεζόν. Η σειρά βασίστηκε στο βιβλίο της Candace Bushnell και αποτελούσε δημιουργία του Darren Star. Δύο ταινίες ακολούθησαν τη σειρά, το 2008 και το 2010, χωρίς όμως να έχουν την ίδια επιτυχία με τη σειρά. Φέτος, μάλιστα, ο Darren Star προσπάθησε να “αντικαταστήσει” ή να μας συστήσει μία νέα, σύγχρονη Carrie Bradshaw, μέσα από το Emily in Paris. Τη συνέχεια την ξέρεις ήδη.

Το Sex and the City τώρα αλλάζει όνομα και γίνεται And just like that…

 

Όπως είναι λογικό, το reboot θα ακολουθεί τις ζωές της Carrie, της Miranda και της Charlotte στη δεκαετία των 50. Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών και τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη προς το τέλος της άνοιξης. Κι όλα αυτά ενώ περιμένουμε δύο ακόμη πολύ γνωστά reboots. Αυτό του Gossip Girl, αλλά και ένα Friends Reunion που μας έχει τάξει το HBO.

featured Image: deadline.com