Σου λένε συχνά ότι είσαι η ψυχή της παρέας; Νιώθεις καλύτερα να είσαι με τους φίλους σου από το να είσαι μόνη; Σε κουράζει και σε αγχώνει το να πρέπει να μείνεις το Σαββατοκύριακο στο σπίτι; Εάν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ναι, τότε πιθανότατα είσαι ένα πολύ κοινωνικό και εξωστρεφές άτομο. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μας εξαρτάται και από το ζώδιό μας.

Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε σίγουρα τον τελευταίο χρόνο δεν είσαι καθόλου ικανοποιημένη με την κοινωνική σου ζωή!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το πιο εξωστρεφές ζώδιο. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θέλουν να ταξιδέψουν, να γνωρίσουν νέα άτομα. Θέλουν να δοκιμάσουν νέες καταστάσεις που περιλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους και θέλουν να βρίσκονται κοντά σε αυτούς που είναι τολμηροί όπως και οι ίδιοι. Επιπλέον, όσοι έχουν αυτό το ζώδιο είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι και φιλικοί με αποτέλεσμα να προσελκύουν τους άλλους πολύ εύκολα.

Κριός

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Κριός είναι πάντα η ψυχή του πάρτι λόγω της παθιασμένης και ενεργητικής προσωπικότητάς του. Έχει ελεύθερο πνεύμα που είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι αρκετά ελκυστικό για τους άλλους. Οι Κριοί είναι οι καλύτεροι εμπνευστές και ηγέτες. Είναι αυτοί που θα πάνε σε ένα βαρετό πάρτι και θα το μετατρέψουν στο πάρτι της δεκαετίας. Αυτό είναι που τον κάνει και εξαιρετικά χαρούμενο. Ο Τοξότης είναι εξίσου κοινωνικός, αλλά είναι πιο πιθανό να είναι ένας απλός καλεσμένος σε αυτό το πάρτι!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι εξωστρεφής αλλά όχι με την ίδια έννοια όπως ο Κριός και ο Τοξότης. Μπορεί να μην είναι ο τύπος που θα πάει απαραίτητα σε πάρτι επειδή και μόνο τον κάλεσαν. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ εξωστρεφές ζώδιο. Του αρέσει να συνομιλεί με άλλους και να δοκιμάζει νέα μπαρ και εστιατόρια με τους φίλους του. Εάν είναι μόνος στο σπίτι, θα σου στείλει σίγουρα μήνυμα επειδή πρέπει με κάποιον να μιλήσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συνομιλεί με άλλους διαρκώς, καθώς αυτό τον ενθαρρύνει περισσότερο και τον κάνει πιο ευτυχισμένο.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και είναι ένα αρκετά κοινωνικό ζώδιο. Λατρεύει να συνομιλεί με άλλους ανθρώπους, όπως οι Δίδυμοι. Στην πραγματικότητα, επειδή η ομορφιά είναι πολύ σημαντική για το Ζυγό, του αρέσει να βγαίνει με τους φίλους του μόνο σε καλαίσθητα μέρη. Όπως για παράδειγμα σε μια γκαλερί τέχνης. Ή μπορεί να θέλει να πάει για ψώνια στην αγαπημένη του μπουτίκ μόδας ή να πάει για καφέ με τους φίλους του σε μια πολύ όμορφη καφετέρια. Γενικά, οι Ζυγοί λατρεύουν να είναι έξω με τους φίλους τους. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί τους Ζυγούς από τα προηγούμενα ζώδια είναι οτι έχει πολύ ευμετάβλητη διάθεση. Ως αποτέλεσμα, όσο εξωστρεφής και εάν είναι, η αλλαγή της διάθεσής του μπορεί να τον κάνει να απομακρύνεται και να αποζητά περιστασιακά τον προσωπικό του χώρο και χρόνο.

Λέων

Ο Λέων αποζητάει συνεχώς την προσοχή των άλλων. Δεν θα σε ικετεύσει για αυτό, αλλά πρέπει να τραβήξει την προσοχή σου γιατί φυσικά αγαπάει να είναι το κέντρο του κόσμου. Θέλει επίσης να κάνει όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τους φίλους του. Είναι επίσης πολύ φιλόξενος και είναι ο πιο διασκεδαστικός φίλος που πάντα θα σε βοηθάει να ξεχνάς τα προβλήματά σου. Παρόλο που ο Λέων είναι εξωστρεφής, είναι ταυτόχρονα και αρκετά ανεξάρτητος και μπορεί να επιλέξει να κάνει πράγματα και μόνος του. Επιπλέον, μπορεί να είναι πεισματάρης λόγω της σταθερής του φύσης. Δηλαδή, εάν είναι έτοιμος να περάσει το βράδυ στο σινεμά αλλά ξαφνικά δεν θέλεις εσύ να πάτε, θα παρακολουθήσει την ταινία μόνος του. Αυτό σημαίνει ότι η πεισματάρα φύση του μπορεί να τον κάνει να δείχνει εσωστρεφής κάποιες φορές.

featured photo: unsplash.com/@felixrstg