Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διακόσμηση. Θέλεις να το κάνεις dreamy, αλλά υπάρχουν σημεία που σε δυσκολεύουν. Items που δεν αλλάζουν εύκολα ή για να αλλάξουν χρειάζονται μεγάλο budget.

Για να στηρίξουμε την προσπάθεια να μετατρέψεις το ήδη υπάρχον μπάνιο σου, σε μπάνιο των ονείρων σου, συγκεντρώσαμε τα 7 απαραίτητα που χρειάζεσαι. Μπορεί να μη μοιάζει σαν το πιο όμορφο μπάνιο του Pinterest, αλλά σίγουρα θα του άξιζε μια θέση σε αυτό.

Ένα cozy χαλάκι μπάνιου

Ένα χαλάκι στο μπάνιο μπορεί να λειτουργήσει και ως statement κομμάτι. Επίσης, είναι και κάτι που αλλάζει συχνά, χωρίς να ανεβάζει το budget. Όπως και να έχει, ένα cozy χαλάκι θα δώσει ζεστασιά στο μπάνιο σου.

Έναν ιδιαίτερο καθρέφτη που θα σηκώσει όλο το αισθητικό βάρος

abigailnora.com

Ο καθρέφτης σου μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής του μπάνιου. Φρόντισε να είναι καλής ποιότητας και ο φωτισμός γύρω από αυτόν να είναι ο ιδανικός. Εκεί θέλεις κάθε πρωί να κάνεις το μακιγιάζ σου πριν φύγεις για τη δουλειά και θέλεις να είσαι σίγουρη πως έχεις πλήρη εικόνα.

Ένα με δύο φυτά

Histórias de Casa

Ή και παραπάνω. Ξύπνησε τον γεωπόνο που έχεις μέσα σου και φρόντισε να ανανεώνεις τον αέρα στο μπάνιο σου με τη βοήθεια της μητέρας φύσης.

Μια μεγάλη μπανιέρα για τα πιο ξεκούραστα baths

shop.mylivinginterior.com

Αυτό είναι προαιρετικό, μιας και έχουμε στο μυαλό μας άπειρα πανέμορφα μπάνια που έχουν ντους. Ωστόσο αν είσαι στη φάση που τώρα φτιάχνεις το μπάνιο σου, και αν τα τετραγωνικά του σου το επιτρέπουν, επένδυσε σε μια μεγάλη μπανιέρα.

Ένα όμορφο δοχείο απορριμάτων

Τα 7 απαραίτητα για το μπάνιο των ονείρων σου
deco.howtocrafts.online

Το δοχείο στο μπάνιο σου δεν χρειάζεται να είναι κλασικό, βαρετό, πλαστικό. Μπορεί να είναι μέρος της όλης αισθητικής του μπάνιου σου. Επίλεξε το με προσοχή.

Μια χρωματική παλέτα που σε ηρεμεί

Instagram/besthomefashion

Τα χρώματα είναι δεδομένο πως επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Όταν λοιπόν ψάχνεις τη χρωματική παλέτα του μπάνιου σου, το να σε ηρεμεί είναι ένα SOS μπούλετ στο οποίο πρέπει να βάλεις τικ. Ένα λευκό με λίγες χρωματικές εκρήξεις ακούγεται ιδανικό.

Ένας νιπτήρας με μεταλλικά στοιχεία

Target

Το μπάνιο σου δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα δύο statement items για να ανεβάσουν την όλη διακόσμηση. Κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι ένας νιπτήρας με έντονα μεταλλικά στοιχεία να τον πλαισιώνουν. Ανεβαίνει η “τιμή” του μπάνιου σου χωρίς πραγματική προσπάθεια.

Featured image: 5rbesh.com