Όσο αφορά την οικειότητα, την αγάπη και όλα τα ενδιάμεσα, δεν ανακατεύεται. Άλλωστε, η έντασή του είναι ασυναγώνιστη.

Ευτυχώς -για αυτόν- τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι οι αδελφές ψυχές του Σκορπιού ξέρουν πώς να τραβήξουν την προσοχή του τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Άλλωστε, μόλις συναντήσει κάποιον που του κεντρίζει το ενδιαφέρον, τείνει να τον κυνηγάει μέχρι να τον κάνει δικό του.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό είναι ένα ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου που δεν θα μπορεί να κρατήσει τα χέρια του ο ένας μακριά από τον άλλο. Στην αρχή, o Σκορπιός και ο Καρκίνος έλκονται τρελά. Όλα είναι εξαιρετικά διεγερτικά. Θα έχουν μια διαισθητική σχέση και θα προσπαθούν να εντυπωσιάσουν ο ένας τον άλλον.

Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός σχηματίζουν μια τριγωνική όψη, που σημαίνει ότι απέχουν 120 μοίρες στον ζωδιακό τροχό. Αυτή η πτυχή συνήθως οδηγεί σε μια αρμονική σχέση.

Ως δύο ζώδια του νερού, θα συνεννοηθούν εύκολα και θα καταλάβουν ο ένας τον άλλον επειδή μιλούν την ίδια γλώσσα. Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Καρκίνος είναι ευαίσθητοι, οπότε θα μπορούν να συνδεθούν σε ένα βαθιά συναισθηματικό επίπεδο. Και οι δύο απολαμβάνουν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους, κάτι που δεν το βρίσκουν σε άλλα ζώδια. Ο καρκίνος δεν θα αποθαρρύνεται από την έντασή του Σκορπιού και θα ξέρει πώς να χειριστεί τις εναλλαγές της διάθεσής του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Όταν ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως συναντιούνται, είναι μια μαγνητική έλξη που μπορεί να οδηγήσει σε μια άμεση και έντονη σύνδεση. Σεξουαλικά, αυτά τα δύο ζώδια λειτουργούν πολύ, πολύ καλά.

Μόλις η αληθινή σεξουαλική φύση του Αιγόκερου βγει στην επιφάνεια, μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιστός και χαρισματικός σύντροφος. Ο Αιγόκερως είναι ένα δυνατό ζώδιο και θα ήταν ένας αναζωογονητικός εραστής για τον Σκορπιό, σε αντίθεση με έναν που είναι πιο τρυφερός και παθητικός.

Αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν επίσης πολύ γιατί είναι και οι δύο φιλόδοξοι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μόλις ο ονειροπόλος Ιχθύς και ο εξίσου ευαίσθητος Σκορπιός βρεθούν κοντά ο ένας στον άλλον, θα νιώσουν την παρουσία του άλλου σε ένα σχεδόν απόκοσμο επίπεδο. Αυτοί οι δύο είναι πιο άνετοι σε βαθιά συναισθηματικά νερά και αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο τείνουν να ταξιδέψουν από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Ο Σκορπιός, έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο Ιχθύς θα μπορέσει να του δώσει όλα όσα θέλει και ακόμα περισσότερα.

Είναι μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση η οποία θα οδηγήσει σε μια καταπληκτική σεξουαλική ζωή τόσο για τον Ιχθύ όσο και για τον Σκορπιό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Από τον Λέων στον Τοξότη: Τα ζώδια με την υψηλότερη αυτοεκτίμηση