Ανάμεσα στα δώδεκα ζώδια υπάρχουν τρία που ξεχωρίζουν για το πόσο πιστοί και υποστηρικτικοί σύντροφοι είναι. Όχι πως τα υπόλοιπα εννέα δεν είναι, όμως τα συγκεκριμένα ξεχωρίζουν ένα τσικ παραπάνω, σύμφωνα με αυτόν τον έγκριτο δημοσιογραφικό όρο.

Εκτός από το ζώδιο όμως, καλό είναι να προσέξεις που έχει κάποιος τη Σελήνη και τον Άρη, καθώς κι αυτά μπορεί να επηρεάσουν την αφοσίωση που θα δείξει ένα ζώδιο στον σύντροφό του.

Ταύρος

Είναι ο πιο αφοσιωμένος και υποστηρικτικός του ζωδιακού. Με αυτό το ζώδιο της Γης μπορείς να είσαι πάντα σίγουρη πως θα έχεις την ειλικρίνεια. Όταν ο Ταύρος σου δώσει τον λόγο του για κάτι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τον καταπατήσει. Επιθυμεί τη σταθερότητα και την ισορροπία σε μία σχέση και η πεισματάρικη φύση του, τον κάνει να ΄επιμένει΄ στο πλευρό σου και να σε στηρίζει.

Σκορπιός

Εκτιμά την εμπιστοσύνη και την υποστηρικτητότητα. Έτσι, σαν ένα ευαίσθητο και έντονο ζώδιο, ο Σκορπιός δε θα κάνει πίσω αν νιώσει πως ο σύντροφός του αδικείται ή δεν λαμβάνει όσα του αξίζουν. Ωστόσο, ο Σκορπιός περιμένει και από τον σύντροφό του να είναι εξίσου δυνατός, γεμάτος πάθος και ορμή. Τη στιγμή που θα υποψιαστεί όμως πως έρχεται μία προδοσία, τότε ξεκινά μία κατηφορική πορεία για τη σχέση. Το ζώδιο του Νερού έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και πολλές φορές η ορμητικότητά του οδηγείται από το πάθος του.

Καρκίνος

Ακόμη ένα ζώδιο που έρχεται να προστατέψει και να υποστηρίξει τον σύντροφό του. Κανένα ζώδιο δεν είναι πιο πιστό από τον Καρκίνο κι αυτό γιατί δίνεται ολοκληρωτικά. Μπορεί ακόμη και να τυφλωθεί από την αγάπη του για σένα και να παραβλέψει σχεδόν κάθε λάθος σου αν πιστεύει πως έχετε μία δυνατή και συναισθηματικά γεμάτη σχέση. Ο Καρκίνος είναι εκείνος που θα πάει ως τα πέρατα του κόσμου για να σου αποδείξει την αγάπη του και περιμένει την ίδια αφοσίωση και από σένα.

featured photo: Unsplash/ Manuel Meurisse