Ο χειμώνας είναι εξ ορισμού μια ρομαντική εποχή. Λίγο το κρύο, λίγο η θαλπωρή και η ζεστασιά των εσωτερικών χώρων, όλα συναινούν σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν υπάρχει.

Φυσικά, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι αρκετές για να κορυφώσουν την αίσθηση του ρομαντισμού. Χρειάζεται έρωτας, τρυφερότητα, οικειότητα, ζεστασιά και, όπως μαρτυρούν τα άστρα, τρία ζώδια θα ζήσουν έναν χειμώνα γεμάτο από αυτά τα στοιχεία.

Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού; Το Elite Daily αποκαλύπτει:

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος πέρασε στον Αιγόκερω, φωτίζοντας τον έβδομο οίκο σου, που αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα κληθείς να αγκαλιάσεις νέες επαφές, που δείχνουν να έχουν προοπτική. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Σελήνη, αναδεικνύει την ανάγκη σου να νιώσεις άνεση και σιγουριά από τα άτομα με τα οποία περιβάλλεσαι.

Στόχοι που πιθανώς έχεις σχετικά με συνεργασίες μπορούν να πετύχουν τώρα, επομένως μη διστάσεις να επενδύσεις στους ανθρώπους γύρω σου.

Παρθένος (22 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου)

Καθώς προχωρά ο χειμώνας, οι δημιουργικές σου αναζητήσεις και οι ρομαντικές σου προσπάθειες έρχονται στο επίκεντρο, Παρθένε. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσεις να δίνεις προτεραιότητα στην παραγωγικότητα. Ως ζώδιο της γης, ενδιαφέρεσαι για την αποτελεσματικότητα και αυτή τη σεζόν, στην οποία όμως θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην απόλαυση.

Θα κληθείς να εξετάσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και κυρίως εκείνους που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Ο έρωτας έχει θέση στη ζωή σου μόνο αν είναι του τύπου «όλα ή τίποτα» και αυτή η εποχή είναι η ιδανική για να αποφασίσεις εάν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει θα αποτελέσει μια προσωρινή ιστορία ή μια σοβαρή σχέση.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με την έλευση του Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου, αναζωπυρώνεται η επιθυμία σου για παραγωγικότητα, επιτυχία και επιτεύγματα.

Οι υποχρεώσεις σου είναι βέβαιο ότι κρατούν το μυαλό σου απασχολημένο, όμως όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σου τώρα, οπότε προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην κοινωνική σου ζωή.

Είναι η ιδανική εποχή να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και του ελεύθερου χρόνου σου. Επωφελήσου από την προσοχή των άλλων σε σένα, πες ναι σε ενδιαφέροντα ραντεβού και άσε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όσο δύσκολο κι αν σου είναι.