Μπορεί να έχει νέο όνομα, αλλά έχουμε μια κρυφή υποψία ότι έχουμε ξαναδεί ροζ μάγουλα. Λοιπόν, το «μακιγιάζ φράουλας» είναι πραγματικά καινούργιο;

Βασισμένο σε πρόταση της Bieber, το look δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες στη βάση, τα μάτια και τα χείλη. Είναι μόνο τα μάγουλα που προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω.

Για να δημιουργήσει το look, η Bieber χρησιμοποιεί όχι ένα, αλλά δύο κρεμ ρουζ: ένα σκούρο και ένα πιο ανοιχτό, τα αναμειγνύει κι έχει αυτό το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, η 26χρονη ολοκληρώνει το look με λαμπερά χείλη και τις εμβληματικές της «φακίδες». Έτσι, αν και δεν υπάρχει κάτι συντριπτικά νέο σχετικά με το φραουλένιο μακιγιάζ, τελικά φαίνεται πολύ χαριτωμένο.

Πώς να το κάνεις; 

Βήμα 1. Ξεκίνησε με τη βάση σε ενυδατωμένο δέρμα. Η Hailey ξεκινά με ένα κρεμ μπρονζέ στα μάγουλα και το μέτωπό, έπειτα concealer για να διορθώσει το χρώμα γύρω από τα μάτια της. Βήμα 2. Χρειάζεσαι δύο κρεμώδη ρουζ. Χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα απόχρωση στα μήλα, φτάνοντας σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση προς την κορυφή των ζυγωματικών σας. Άπλωσε με τα δάχτυλά σου και ανακάτεψε. Ολοκλήρωσε με ροδακινί highlighter προς την κορυφή των ζυγωματικών σου. Βήμα 3. Απλώσε λίγο μπρονζερ στα βλέφαρά σου στη θέση της σκιάς. Βήμα 4. Βάλε μάσκαρα. Βήμα 5. Πέρασε ροζ lip liner στη γραμμή των χειλιών σου. Η Hailey τη «σβήνει» και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα ίδια δύο κρεμ ρουζ για να δώσει στα χείλη λίγο χρώμα.