Το Elle Decor πριν λίγο καιρό τρύπωσε στο σπίτι της Sophia Bush. Δε μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να ξεχωρίσουμε το μπάνιο της. Η αλήθεια είναι πως ρίχνοντας μια ματιά, θα εμπνευστείς ώστε να ανακαινίσεις και το δικό σου.

Καθαρές γραμμές

Η ηθοποιός έχει επιλέξει καθαρές γραμμές, με βάση το Minimal. Λείπουν όλα τα περιττά στοιχεία ενός μπάνιου, ενώ έχουν επιλεχθεί μόνο τα απαραίτητα. Το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό, αφήνοντας το πράσινο ανάμεσα στους δύο νιπτήρες να δίνει μια πινελιά από χρώμα.

Το ξύλο δίνει ζεστασιά στον χώρο

Οι φυσικοί τόνοι του μπάνιου της Sophia Bush δίνουν ζεστασιά στον χώρο. Αυτό το πετυχαίνει με την επιλογή του ξύλου ως υλικού, αλλά και μέσω αποχρώσεων που το πλαισιώνουν με έναν ιδανικό τρόπο.

Μια δόση χρώματος

Παρόλο που το λευκό και οι φυσικές αποχρώσεις υπάρχουν στον χώρο, το χρώμα είναι εκείνο που κυριαρχεί. Οι επιλογές περιορίζονται στις αποχρώσεις του ροδάκινου, σε συνδυασμό με το μπλε. Το mix δίνει μια μαροκινή αισθητική στο μπάνιο.

Αγάπη για το μαύρο

Οι ματ μαύρες υφές και τα τετράγωνα, μικρά πλακάκια δίνουν ακόμα μια διάσταση στο στυλ του χώρου. Μαζί με το minimal και το μαροκινό έθνικ, έχουμε και μια πιο industrial εικόνα που επιτυγχάνεται μέσα από αυστηρά μοτίβο και patterns.

Minimal μπανιέρα

Η ανεξάρτητη μπανιέρα του μπάνιου, ίσως να είναι και ο πιο διακριτικός “πρωταγωνιστής”. Δείχνει κομψή, elegant, αλλά και απλή. Προσθέτει βάθος στο χώρο και κερδίζει τη “γοητεία” της από τις ξύλινες λεπτομέρειες που την πλαισιώνουν.

images: Elle Decor