Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη|Καλοκαίρι ‘16 και βάλθηκε να μας εντυπωσιάσει από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και που ανατρέχουμε σε αυτές κάθε δύο λεπτά για το eye-candy της μέρας. Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο, παρά ένα ροκ και παράλληλα σοφιστικέ και «αιχμηρό» χαρακτήρα, που ενσαρκώνει η Skin (Deborah Anne Dyer) βρετανίδα τραγουδίστρια του δημοφιλούς στην Ιταλία, ροκ συγκροτήματος, Skunk Anansie. Ανήσυχη, αυθεντική, αντικομφορμίστρια και αμφιλεγόμενη ως προσωπικότητα που συνδυάζει το σέξυ, την απρόβλεπτη ένταση και τον δυναμισμό μέσα στο ανδρόγυνο στυλ της, που πηγαίνει πέρα από κάθε τάση.

SISLEY_TheEmotionBox_SINGOLE_MAIN_SP1 (Small)

«Θαύμασα το κουράγιο μιας μπράντας όπως η Sisley να διαλέξει μια προσωπικότητα σαν τη δική μου για τη διαφημιστική της καμπάνια. Και λάτρεψα την ιδέα στο γύρισμα, είχε άποψη. Είμαι ροκ τραγουδίστρια. Η κίνηση και η ενέργεια είναι η ύπαρξή μου» λέει η ίδια και ζηλεύουμε ο,τι ακολουθεί σε φωτογραφία.

SISLEY_TheEmotionBox_DOPPIE_MAIN_DP3 (Small)

Όταν έχεις ένα τόσο εκρηκτικό πρόσωπο, ο φωτογράφος που θα απογειώσει τη στιγμή, όπως συνέβη μέσα από τον φακό του Federico De Angelis  και το μέρος, μένει να συμπληρώσουν με τους αντίστοιχους ρόλους. Έτσι η καμπάνια διαδραματίζεται σε έναν παλιό θάλαμο για αυτόματες φωτογραφίες. Ένα κατά τ’άλλα «μη μέρος», όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει αφιλτράριστα τα συναισθήματά του και να καταργήσει κάθε δυσκολία. Κάτι σαν φόρος τιμής στην προ selfie εποχή όπου τα αληθινά συναισθήματα και ο αυθορμητισμός βγαίνουν έξω από τα όρια της φωτογραφίας και προσωποποιούνται μέσα από την Skin και τον συμπρωταγωνιστή της, το μοντέλο Reuben Ramacher.

SISLEY_TheEmotionBox_DOPPIE_MAIN_DP2 (Small)

«στη φωτογράφιση ήμουν ακριβώς ο εαυτός μου, ειρωνική, τρελή, εκτός ορίων και αστεία. Με άλλα λόγια η Skin», έτσι όπως την παρακολουθούμε πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω από αυτή, στη προσωπική της ζωή (σσ δηλώνει ανοιχτά bi-sexual και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων).

Στην Skin άρεσε πάντα το μαύρο, «σε χιλιάδες εκδοχές, από glossy μέχρι dusty» κι αυτό είναι το χρώμα που χαρακτήριζε ανέκαθεν τη Sisley.

SISLEY_TheEmotionBox_DOPPIE_MAIN_DP1 (Small)

«Πάντα μου άρεσε να ρέει το ένα φύλλο μέσα στο άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι μούσες μου υπήρξαν γυναίκες όπως η Debbie Harry των Blondie, η Patti Smith και η Grace Jones. Μου αρέσει να φοράω ανδρικά κοστούμια με θηλυκό κόψιμο ή ένα σέξι φόρεμα με ψηλά τακούνια.»

SisleyBackstageSS16_Skin_46 (Small)

Και τώρα, εμείς εδώ συμφωνούμε. Πράγματι, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μέσα σε αυτά, και οι δοκιμές της νέας απολαυστικής συλλογής της Sisley, την ώρα που θα ορκιζόμαστε στη δουλειά ότι κολλήσαμε στη κίνηση.