Η αρχή σε μια σχέση πολλές φορές δεν αφήνει περιθώρια για καθαρές σκέψεις και σωστές αποφάσεις. Σε βρίσκει ενθουσιασμένη για την επαφή σου με ένα νέο άτομο, πιθανώς ερωτευμένη, για να μην πω τελείως ξεμυαλισμένη. Βέβαια υπάρχουν σημάδια, από τις πρώτες κιόλας στιγμές με κάποιον που δείχνουν ότι αυτή η κατάσταση δε θα κρατήσει για πολύ.

Αν είσαι έστω και λίγο προσγειωμένη στην αρχή μιας νέας ερωτικής ιστορίας, έλεγξε για αυτά τα τρία σημάδια. Αν τα αντιληφθείς, ίσως θα πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση από νωρίς. Δες το θετικά. Τουλάχιστον δε θα πληγωθείς τόσο όσο αν είχες αφήσει κι άλλο καιρό να περάσει.

Μαλώνετε αρκετά

Αν μαλώνετε συχνά από τόσο νωρίς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό θα επιδεινωθεί με τον καιρό. Σίγουρα πάντως δε θα μειωθούν οι τσακωμοί. Είναι πολύ υγιές το να έχετε διαφωνίες. Αν όμως σπάνια είστε στην ίδια πλευρά, ίσως αυτό να είναι και ένα σημαντικό σημάδι ότι δεν ταιριάζετε.

Δε μπορείς να βασιστείς πάνω του

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να περιμένεις τον αγαπημένο σου σε ένα τραπέζι και να μην είσαι σίγουρη αν θα εμφανιστεί; Γενικά, αν ακυρώνει τα σχέδιά σας συχνά, αν δεν απαντάει στα μηνύματά σου, αν σε στήνει αργώντας πολύ στα ραντεβού, δε νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε και πολλά. Ναι, άνθρωποι είμαστε, αλλά το να μπορείς να βασιστείς στον άλλο είναι από τα πιο SOS των SOS.

Διάβασε επίσης: Αντιμετωπίζοντας το άγχος στην αρχή μίας σχέσης

Νιώθεις πως δεν είσαι προτεραιότητά του

Το να βρίσκεσαι ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητες του άλλου είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να μην καταφέρνει να σε βάζει πρώτη στη λίστα όλες τις φορές, αλλά το να σε κάνει να νιώθεις σημαντική είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Αν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με τη νέα σχέση σου, αν δε σε κάνει να νιώθεις προτεραιότητα, αυτό δε θα αλλάξει με τον καιρό. Είναι ένα από τα πράγματα που φαίνονται από νωρίς.

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: Thais Ramos Varela/Stocksy