Το ότι η Sienna Miller έχει μοναδικό στυλ δεν αποτελεί καινούρια είδηση. Η Βρετανίδα ηθοποιός θεωρείται όχι μόνο μία από τις πιο όμορφες, αλλά και από τις πιο stylish γυναίκες του Hollywood. Ακόμη και όταν την πετυχαίνει ο φακός εκτός κόκκινου χαλιού καταφέρνει να εντυπωσιάζει με το ανεπιτήδευτο στυλ της.

Από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο στις αρχές των 00s θεωρείται άξια εκπρόσωπος του boho. Αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες παγκοσμίως, οι οποίες θέλουν να υιοθετήσουν το χαλαρό και ανέμελο στυλ της. Εξάλλου κανείς ποτέ δεν έχει καταφέρει να αναβαθμίσει με τέτοιο τρόπο τα flat παπούτσια με το denim.

Είμαστε πλέον στα τέλη του 2019 και η ίδια θεωρείται ως μια παγκόσμια style star. Έχει μία γεμάτη και επιτυχημένη καριέρα, είναι μητέρα και παρ όλα αυτά η αγάπη της για τη μόδα ωριμάζει μέρα με τη μέρα. Τα σκισμένα τζιν και τα tank tops ανήκουν πλέον στο παρελθόν και έχουν αντικατασταθεί με κομψά σύνολα σε γήινες αποχρώσεις και retro denim. Ποτέ φυσικά δε φαίνεται να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα της τα ιδιαίτερα παλτά και οι κομψές μπαλαρίνες που τόσο φαίνεται να αγαπά τα τελευταία χρόνια. Ο σεβασμός της για τη μόδα και το θάρρος της επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όταν τόλμησε να φορέσει σε μία βραδινή της έξοδο το φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί και στο Met Gala του 2016. Μία κίνηση που οι περισσότερες σταρ θα απέφευγαν.

Η Sienna Miller είναι ένα περίτρανο παράδειγμα του ότι τα ακριβά ρούχα δε σου δίνουν και απαραίτητα στυλ. Καταφέρνει κάθε φορά να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όποιο outfit και αν επιλέξει. Και όχι να χάνεται μέσα σε αυτό.

Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός κόκκινου χαλιού.


featured image: Evening Standard