Μετά από το binging της δεύτερης σεζόν του Mindhunter, έπιασα τον εαυτό μου να ενδιαφέρεται κάπως παραπάνω για τους serial killers. Το παραδέχομαι, με ιντρίγκαραν. Κάνοντας λοιπόν την έρευνά μου, έχοντας δει και κάτι ντοκιμαντέρ που με έκαναν να χάσω τον ύπνο μου για κάποιες μέρες, έπεσα σε ένα άρθρο στο Cosmopolitan που μου έκανε εντύπωση. Από ό,τι φαίνεται η αστρολογία έχει τη δική της εξήγηση σε ό,τι έχει να κάνει με τους serial killers.

Σύμφωνα με το άρθρο, τα μεταβλητά ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν serial killers

Οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύς είναι μεταβλητά ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζονται εύκολα και είναι φαινομενικά αναποφάσιστα. Είναι σαν χαμαιλέοντες, βιώνουν επεισοδιακές και συχνές αλλαγές στη ζωή τους. Αναμειγνύοντας αυτά τα στοιχεία με την ενέργεια και τις προσωπικότητες αυτών των ζωδίων, έχεις την τέλεια συνταγή για ανθρώπους που ζουν… διπλή ζωή.

*Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τις πολλές πλευρές τους και τις κρυφές τους προσωπικότητες. Μια γοητευτική εικόνα την οποία επικοινωνούν προς τα έξω και μια άλλη. Πιο σκοτεινή.

*Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και συστηματικοί. Ζουν για τα μοτίβο και τη ρουτίνα. Οι serial killers τείνουν να επαναλαμβάνουν κινήσεις, συμπεριφορές και μοτίβο.

*Οι Τοξότες είναι χαρισματικοί και ζουν για την επόμενη περιπέτεια. Βγάζει νόημα το να σκεφτούμε πως για να την κερδίσουν αυτή την περιπέτεια, είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν σε κάτι αποτρόπαιο.

*Οι Ιχθύς είναι συμπονετικοί, αλλά αυτή η συμπόνια μπορεί να έχει και άσχημη πλευρά. Η υψηλή τους συναισθηματική νοημοσύνη τους κάνει εξαιρετικά εσωστρεφείς όταν νιώθουν υπερβολικό πόνο, σε σημείο που δυσκολεύονται να τον διαχειριστούν.

Να ρίξουμε μια ματιά στους πιο γνωστούς Αμερικανούς serial killers;

Ted Bundy (Τοξότης)

Jeffrey Dahmer (Δίδυμοι)

John Wayne Gacy (Ιχθύς)

Andrew Cunanan (Παρθένος)

“Son of Sam” David Berkowitz (Δίδυμοι)

Richard “the Night Stalker” Ramirez (Ιχθύς)

“Boston Strangler” Albert DeSalvo (Παρθένος)

Randy Kraft (Ιχθύς)

Larry Eyler (Τοξότης)

“BTK” Dennis Rader (Ιχθύς)

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζουν και άλλες θέσεις πλανητών και στοιχεία του αστρολογικού χάρτη. Η θέση του Πλούτωνα, του Ερμή και ο ωροσκόπος. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Cosmopolitan, ο Ted Bundy είχε μια σκληρή θέση Πλούτωνα (πλανήτης που σχετίζεται με το θάνατο και τις καταπιεσμένες συμπεριφορές) και έναν ωροσκόπο σε σύνοδο με έναν άλλο πλανήτη.

Μετάφραση: Ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές, αλλά όταν δε βρίσκεται σε καλή θέση μπορεί και να προκαλέσει εμμονή με το θάνατο και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Ο Ερμής σε ευνοϊκό σημείο δίνει επικοινωνιακό χάρισμα, στοιχείο που βοηθά τους serial killers να βρουν τα επόμενα θύματά τους. Ο Bundy είχε Αφροδίτη στο Σκορπιό, η οποία δημιουργεί ένα περίεργο τετράγωνο με τον ωροσκόπο του στον Λέοντα. Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, δημιουργεί μια τόσο σκληρή όψη, υπάρχει η τάση ένα άτομο να τα βρίσκει δύσκολα σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτο-αξία.

Πριν φρικάρεις επειδή το αγόρι σου είναι Ιχθύς, να θυμάσαι ότι ο αστρολογικός χάρτης είναι απλά ένας… χάρτης. Όλοι έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε το οτιδήποτε. Όλα είναι θέμα mindset άλλωστε. Επίσης, το “Είμαι Δίδυμος”, δεν αθώωσε ποτέ κανέναν στο δικαστήριο. Σε ικετεύω, μη σκοτώσεις κανέναν!


featured image: PopCrush