Ούσα ένα άτομο που είναι ανίκανο να φτιάξει ακόμα και μία απλή κοτσίδα χωρίς να χρειαστεί να τρέξει στο κομμωτήριο, όταν μου είπαν πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ισιωτική για να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά σου φυσικά δεν το προσπάθησα καν. Αλλά για όλα αξίζει μία δοκιμή και τελικά τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται εξαρχής. Χρησιμοποιώντας την ισιωτική για να κάνεις μπούκλες, θα έχεις ένα πιο ανάλαφρο look, τα γνωστά, αγαπημένα και πολυπόθητα wavy hair.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Μη βάλεις την ισιωτική στην υψηλότερη θερμοκρασία, δε χρειάζεται. Το ιδανικό για να κρατήσουν οι μπούκλες είναι να μπει στους 185°C. 

8 λάθη που κάνεις με το σίδερο για τις μπούκλες Savoir Ville

Προχώρησε τη διαδικασία τούφα τούφα. Μην προσπαθήσεις να κάνεις ένα μεγάλο κομμάτι με τη μία, δε θα κρατήσει. Λίγα, λίγα και καλά.

Μην ξεχάσεις το θερμοπροστατευτικό προϊόν αλλά και τη λακ ή το λαδάκι στο τέλος, αναλόγως με τις ανάγκες σου. 

Οδηγίες για σίγουρη επιτυχία:

Χώρισε τα μαλλιά σου και πιάσε τα όλα με ένα κλάμερ,  εκτός από την τούφα από την οποία θα ξεκινήσεις. Πιάσε με την πρέσα την τούφα από τη ρίζα και περίστρεπτε το σίδερο καθώς το κατεβάζεις προς τα κάτω. Μην πιάσεις την τούφα πολύ σφιχτά με την ισιωτική για να μην κολλήσει στα μαλλιά. Με μία εύκολη και γρήγορη κίνηση το σίδερο θα γλιστρήσει προς τα κάτω.