Η νέα σειρά Inventing Anna στο Netflix είχε την αναμενόμενη απήχηση, ενώ η κυκλοφορία του Bridgerton αργεί ακόμη να έρθει. Ωστόσο, η Shonda Rhimes δεν επαναπαύεται ποτέ κι έτσι ετοιμάζεται για το νέο της πολιτικό δράμα που θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

Το The Residence της Shonda Rhimes θα γίνει το νέο αγαπημένο όσων έβλεπαν το Scandal

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται μία δολοφονία και η πλοκή αφορά την εξιχνίαση αυτού του εγκλήματος. Αυτή είναι μία από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα για τη νέα σειρά. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι σε αυτή τη δολοφονία εμπλέκονται άτομα υψηλού κύρους από τον Λευκό Οίκο. Μέσα στα 8 επεισόδια της σειράς, ένας ντετέκτιβ καλείται να λύσει το μυστήριο και να αποδώσει δικαιοσύνη για όσα έγιναν.

Όπως όλα δείχνουν, το The Residence θα ακολουθήσει αρκετά τα βήματα του Scandal, ωστόσο θα θυμίσει στο κοινό πολύ περισσότερο ταινίες όπως το Knives Out. Ο εκκεντρικός ντετέκτιβ που θα αναλάβει την υπόθεση θα είναι κι αυτός που θα κλέψει την παράσταση καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 132 δωμάτια και τους 157 υπόπτους με τους οποίους έχει να κάνει όλη η ιστορία.

Η σειρά θα βασιστεί σε βιβλίο της Kate Andersen Brower

Στο μυθιστόρημα The Residence: Inside The Private World Of The White House, όπου οι ύποπτοι διηγούνται σε πρώτο πρόσωπο όλα όσα ξέρουν για τη δολοφονία. Έτσι, το βιβλίο προσφέρει μία διερευνητική ματιά μέσα στο σπίτι όπου κατοικεί η πρώτη οικογένεια της Αμερικής, με τους υπηρέτες, τους οδηγούς, τους κηπουρούς και όλο το προσωπικό να προσφέρουν την δική τους οπτική γωνία για τα γεγονότα.

Όπως φαίνεται, το The Residence θα γίνει άλλη μία επιτυχημένη σειρά μυστηρίου της Shonda Rhimes ακολουθώντας τη συνταγή των προκατόχων της όπως το How To Get Away With Murder ή το Scandal. Και κάτι μας λέει ήδη ότι η πρώτη σεζόν της σειράς θα είναι μόνο η αρχή.