Είναι μία πανσέληνος που γίνεται στα ζώδια της Παρθένου και των Ιχθύων. Η πανσέληνος του μήνα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και τον Ήλιο στους Ιχθύς.

Το πρώτο αντιπροσωπεύει την τάξη, την οργάνωση, την εξυπηρέτηση, τα “πρέπει”. Η δεύτερη ζωδιακή περιοχή αντιπροσωπεύει τα πραγματικά μας θέλω, και την ανάγκη μας για ψυχική ισορροπία και ελευθερία.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα υπάρχει μία ανάγκη για ισορροπία μεταξύ του τι θέλουμε και τι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες και σε δεύτερο βαθμό όλοι οι υπόλοιποι.

Φυσικά για το κάθε ζώδιο αυτή η πανσέληνος αφορά και έναν διαφορετικό τομέα, οπότε τώρα που ξέρετε το κλασικό, διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα το πώς θα επηρεάσει τον καθένα μας αυτή η πανσέληνος.

Κριός

Κριάρια μου για εσάς αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τη σωματική και την ψυχική σας υγεία. Θα χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ των καθημερινών υποχρεώσεων και των πραγματικών σας επιθυμιών. Θα μπορέσετε να έχετε μία καλύτερη εικόνα, για το αν ο τρόπος που διαχειρίζεστε την καθημερινότητα και τις δουλειές που προκύπτουν σας καλύπτουν ή κάνετε περισσότερο κόπο από ότι χρειάζεται. Θα μπορέσετε να δείτε που σπαταλάτε την ενέργειά σας και αν αυτό αξίζει.

Αν είχατε ξεκινήσει μία καινούργια διατροφή ή καινούργιες καθημερινές συνήθειες με τη νέα σελήνη που έγινε στις 2/3 ,τώρα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε αν αυτές οι αλλαγές που κάνατε είναι χρήσιμες ή απλά σας κουράζουν.

Όπως σε κάθε πανσέληνο έτσι και σε αυτήν έρχονται αποκαλύψεις που θα σας κάνουνε να δείτε αν αξίζει όλος ο κόπος που καταβάλλεται η όχι. Προσέξτε μόνο σας παρακαλώ η απόφασή σας να μην είναι παρορμητική και να είστε σίγουροι ότι δεν ρισκάρετε περισσότερα πράγματα.

Ταύρος

Είναι μία πανσέληνος για εσάς Ταύροι μου που έχει να κάνει με τα ερωτικά κατά κύριο λόγο. Αν έχετε κάνει πρόσφατα μία καινούργια σχέση τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε αν αξίζει να συνεχίσετε ή όχι. Είναι πολύ πιθανό να σας βγουν και κάποιες ανασφάλειες του τύπου με θέλει δεν με θέλει.

Φανταστείτε δηλαδή ότι είναι μία κατάσταση του στυλ” απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο”. Επομένως η ανασφάλεια σας για το κατά πόσο σας θέλει είναι κάτι που πιθανά θα σας κάνει να ζητήσετε αποδείξεις της αγάπης τ@ συντρόφους σας.

Εκτός αυτού είναι μία πανσέληνος που θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας σε κάποιο καινούργιο χόμπι

που μπορεί να έχετε αποκτήσει ή πάνω σε ένα δημιουργικό καλλιτεχνικό σχέδιο που μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και τις ιδέες σας Απλά προσοχή μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Δίδυμοι

Αγαπημένοι Δίδυμοι, για εσάς είναι μία πανσέληνος που θα σας κάνει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ήσασταν αρκετά πιεσμένοι και να αναγκαζόσασταν να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλατε πραγματικά, αλλά τα κάνατε για χατίρι άλλων.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλετε τα όρια σας, να τα δείτε με πιο καθαρή μάτια και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις, γιατί δεν γίνεται πλέον να τρέχετε για όλα εσείς. Και οι δύο αυτοί τομείς θα θέλουν την αμέριστη προσοχή σας και εσείς είναι πιθανό να νιώθετε ότι περπατάτε σε ένα τεντωμένο σκοινί, και προσπαθείτε να τους ικανοποιήσετε όλους.

Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο, έτσι ώστε και εσείς, αλλά και οι υπόλοιποι να είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Σας εμπιστεύομαι ότι θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις ,αλλά θα πρέπει να έχετε και όλα τα δεδομένα για να είστε αντικειμενικοί. Τέλος, σε κάποιους μπορεί να βγει η ανάγκη να ανακαινίσετε ή να φτιάξετε λίγο διαφορετικά το σπίτι σας.

Καρκίνος

Για εμάς αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει ξεκάθαρα με την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη μόρφωση, τα αδέλφια και τον καθημερινό μας περίγυρο( το μανάβη τον μπακάλη το φούρναρη) Είναι μία πανσέληνος που θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη μας για μεγαλύτερη επικοινωνία, ακόμη κι από τα social media.

Θα είμαστε δηλαδή πιο ενεργοί σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να θέλουμε να επικοινωνήσουμε κάποιες ιδέες που θα έχουμε κι επειδή ζούμε στον κόσμο το internet αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος. Επίσης κάποιοι από μας μπορεί να θελήσουμε να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο σεμινάριο ή κάτι παρόμοιο για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε πνευματικά.

Είναι μία πανσέληνος που θα μπορέσομε να βάλουμε τις βάσεις για να πραγματοποιήσουμε κάποια όνειρά μας και να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Σημείωση! Να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ό,τι σας υπόσχονται ή σας λένε, διότι είναι μία πανσέληνος που κρύβει και αρκετή παραπλάνηση.

Λέων

Ήρθε η ώρα να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας και να τα αξιολογήσετε. Για εσάς αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με αυτό τον τομέα, και θα σας κάνει να δείτε κατά πόσο υπάρχει σημείο ισορροπίας ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα.

Λίγο Skroutz θα γίνεται, αλλά όχι με την έννοια της τσιγκουνιάς, με την έννοια του ότι θα τα βάλετε κάτω να τα μετρήσετε και να δείτε αν αυτά που παίρνετε μπορούν να καλύψουν αυτά που δίνετε. Αν κάνετε μία σωστή διαχείριση και λειτουργήσετε με καθαρό μυαλό θα μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι.

Με την πανσέληνο συνήθως ολοκληρώνονται κάποιες καταστάσεις, έτσι και με αυτήν θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιους κύκλους που μπορεί να ήταν ζημιογόνοι ή δεν σας ταίριαζαν. Δώστε λίγο προσοχή και στα επαγγελματικά σας καθώς το επόμενο διάστημα μπορεί να βγουν ευκαιρίες που δεν θα τις πιστεύετε, οπότε καλό είναι να είστε με μάτια και αυτιά ανοιχτά.

Παρθένος

Για εσάς αγαπημένα παρθενάκια αυτή η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας, άρα σας αφορά και περισσότερο από όλους. Θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πολύ έντονα κατά πόσο όσα κάνετε το τελευταίο διάστημα αξίζουν τον κόπο ή όχι. Σίγουρα θα είστε πολύ φουσκωμένοι μέσα σας, διότι αυτή είναι ιδιότητα της πανσελήνου και θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις και ευθύνες.

Βάλτε λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις -γιατί μην ξεχνάτε ότι λειτουργείτε και λίγο ψυχαναγκαστικά- και κοιτάξτε περισσότερο τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι αυτές που “πρέπει”. Μπορεί επίσης να βγουν κάποιες αποκαλύψεις για τον ίδιο σας τον εαυτό και να δείτε ότι τελικά ήσασταν λάθος και το μόνο που δεν θέλετε εσείς είναι να κάνετε λάθη, οπότε φανταστείτε πόσο μπορεί να ταραχτείτε όταν το ανακαλύψετε. Δεν σας κρύβω ότι είναι μία έντονη πανσέληνος για εσάς που θα σας κάνει να θέλετε να διεκδικήσετε πράγματα. Προσέξτε όμως να είναι τα σωστά και οι αποφάσεις που θα πάρετε να έχουν αντικειμενικά κριτήρια.

Τέλος, θα βγάλετε από τη φαρέτρα σας τα βέλη όπως ο Ρομπέν των δασών, όμως προσέξτε που θα στοχεύσετε, γιατί μπορεί να πετύχετε και αθώους.

Ζυγός

Για εσάς όμορφοι του ζωδιακού αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με έναν οίκο λίγο σκοτεινό. Το φεγγάρι της πανσελήνου βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από σας και αυτό σας κάνει να λειτουργείτε λίγο πιο υπόγεια, λίγο πιο σκοτεινά, σας κάνει δηλαδή να θέλετε να κάνετε κινήσεις χωρίς να μαθευτούν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δώστε λίγο προσοχή σε αυτό, γιατί έχουμε ξαναπεί ότι κάποιες φορές είναι καλές κι αυτές οι κινήσεις, για να μη μας ματιάζουν αλλά κάποια στιγμή βγαίνουν στο φως, όποτε χρειάζεται να είμαστε και πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε και στο τι κάνουμε πίσω από τις πλάτες αλλονών. Κάτι γίνεται στον επαγγελματικό τομέα που ακόμα πρέπει να μείνει μακριά από τις αχτίδες του ήλιου γιατί κάποιοι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν εις

βάρος σας. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχετε και κάποια θεματάκια υγείας, που κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται στο ψυχολογικό κομμάτι και να σας βγαίνουν σε ψυχοσωματικά, οπότε δώστε λίγο προσοχή και σε αυτό, για να είστε τουλάχιστον καλά εσείς με την ψυχή σας. Είναι μία πανσέληνος που σας δίνει την ευκαιρία να πετάξετε και παλιές συνήθειες που δεν σας ταίριαζαν έτσι ώστε να βγείτε ανανεωμένοι!

Σκορπιός

Για εσάς γλυκύτατα σκορπιουδάκια είναι μία πανσέληνος που θα σας φωτίσει τα θέματα σχετικά με τους φίλους σας, αλλά και των στόχων που μπορεί να έχετε. Για καλό το λέω γιατί θα μπορέσετε να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να βγείτε κερδισμένοι.

Με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν στον τομέα των φίλων μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε πάρει έναν δρόμο ο οποίος δε σας ταίριαζε τόσο καιρό και απλά τον προχωρούσατε για χατίρι άλλων. Τέλος λοιπόν σε αυτή την κατάσταση και ήρθε η ώρα να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι.

Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσετε ότι με κάποιους φίλους ή ακόμη και συνεργάτες από τη δουλειά δεν ταιριάζετε και ότι τόσο καιρό πιεζόσασταν, οπότε τώρα ο καθένας να πάρει το δρόμο του.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο και να είστε λίγο μπερδεμένοι για το αν ταιριάζετε και αυτά που σας προσφέρει αντιστοιχούν και σε αυτά που θέλετε. Ότι κι αν γίνει σας παρακαλώ να φανείτε αντικειμενικοί για να πάρετε την πιο σωστή απόφαση.

Τοξότης

Είναι μία πανσέληνος που έχει να κάνει με την καριέρα σας, και εσείς θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε πάνω σε αυτό τον τομέα. Επίσης θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε και με ποιους θέλετε να πορευτείτε σε αυτό σας το μονοπάτι, γιατί μπορεί να είχατε άτομα δίπλα σας τα οποία στην πραγματικότητα δεν τα θέλατε.

Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί σε κάθε πανσέληνο τα συναισθήματά μας είναι πιο έντονα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και θα πρότεινα να το κάνετε ίσως λίγο αργότερα που θα έχετε ξεθυμάνει.

Είναι μία πανσέληνος που μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να βάλετε όλα τα κουκιά κάτω και να δείτε αν σας συμφέρει. Επειδή στη συγκεκριμένη πανσέληνο συμμετέχει ο Ποσειδώνας, η θολούρα και το ψέμα μπορεί να πέσει σύννεφο, όμως τώρα που το ξέρετε ας είστε ψυλλιασμένοι για τυχόν φούμαρα που μπορεί να ακούσετε.

Αιγόκερως

Είναι μία μπερδευτεί κι αυτή η πανσέληνος και σας θα δημιουργεί τα ανάλογα μπερδέματα. Θέλετε να κάνετε κινήσεις που αφορούν το εξωτερικό ή άτομα που έχουν να κάνουν με αυτό. Γενικότερα είστε άνθρωποι που σας ενδιαφέρει η καριέρα και θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είστε οι καλύτεροι.

Αυτή η πανσέληνος όλο αυτό το συναίσθημα θα σας το κάνει πιο έντονο.

Μην αγχώνεστε και δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με το νέο φεγγάρι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε αυτό που θέλετε με καλύτερες βάσεις και προϋποθέσεις. Ένα πιθανό σενάριο είναι να θέλετε να φύγετε, να πάτε μακριά, σε ξένα μέρη για να αποφύγετε όλη αυτή την μπερδεψούρα που επικρατεί αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Για εσάς αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα, αλλά όχι τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας, παρά αυτά που έχουν σχέση και άλλοι ή με κάποιον τρόπο εμπλέκονται. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι η ασφάλεια από τα λεφτά τ@ συζύγου, ένα δάνειο ή οι χρηματικές συναλλαγές που έχουμε με άλλους ανθρώπους.

Αυτή η πανσέληνος λοιπόν θα σας κάνει να σκεφτείτε αν κάνετε σωστές ενέργειες, ενώ δεν αποκλείεται να φωτιστούν τυχόν προβλήματα που είχατε σε αυτόν τον τομέα. Είναι, λοιπόν, μία ευκαιρία για οικονομική επανεξέταση, να δείτε αν τα έξοδα που κάνετε είναι απαραίτητα και γενικότερα να τα βάλετε σε μία τάξη.

Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθούν και ευκαιρίες για εύκολο κέρδος, όμως σας παρακαλώ να μην παρασυρθείτε, διότι σε αυτή την πανσέληνο συμμετέχει ο Ποσειδώνας ο οποίος πολύ συχνά μας δημιουργεί θολούρα και δεν μπορούμε να δούμε τις πραγματικές καταστάσεις. Και επειδή τα χρήματα έχουν να κάνουν με την ασφάλειά μας, το ίδιο ακριβώς συναίσθημα μπορεί να σας δημιουργηθεί και για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αν και κατα πόσο δηλαδή το άτομο που έχετε επιλέξει σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Ιχθείς

Αγαπημένα ψαράκια για εσάς αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει καθαρά με σχέσεις και συνεργασίες. Έρχεται να φωτιστεί αυτός ο τομέας και να πάρετε αποφάσεις για το αν κάποιοι άνθρωποι ταιριάζουν ή όχι μαζί σας.

Αν είχατε κάνει μία καινούργια σχέση με το νέο φεγγάρι που έγινε στις 2 Μαρτίου ή μία πολύ σημαντική συνεργασία τώρα ήρθε η ώρα να δείτε αν προχωράει όλο αυτό ή όχι. Θα σας βάλει αυτή η πανσέληνος στη διαδικασία να δείτε αν είστε ευτυχισμένοι πραγματικά με αυτό που έχετε ή αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να βελτιωθεί η συγκεκριμένη σχέση. Πολλές φορές κρατάμε μία σχέση είτε από συνήθεια, είτε γιατί δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τον άλλον.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορείτε να πιέζεστε και να παίζετε θέατρο ότι όλα είναι καλά όταν δεν είναι.

Έρχεται λοιπόν αυτή η πανσέληνος για να σας βοηθήσει και να δώσετε μία λύση. Φυσικά, πάνω στην πανσέληνο μπορεί να συμβούν και τα άκρως αντίθετα. Αν δηλαδή ήσασταν εξαιρετικά καλά σε μία σχέση ή συνεργασία όλο αυτό να βγει θετικό και να επισημοποιηθεί η όλη κατάσταση και όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας οδηγήσει στην καταλληλότερη απόφαση για εσάς.