Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τελείωσες το Master of None και νιώθεις πως δε θα βρεις άλλη σειρά της ίδιας προσέγγισης και αισθητικής; Κάνεις λάθος. Οι παρακάτω σειρές θα ικανοποιήσουν ακριβώς το γούστο σου και θα γεμίσουν το κενό σου. ΟΚ, ίσως και τα ντουλάπια της κουζίνας σου με κάποια έξτρα σακουλάκια με πατατάκια.

Fleabag

Η Fleabag είναι μια γυναίκα που δεν ξέρει τι είναι η τάξη. Παίρνει τα ρίσκα της και αφήνει τους δαίμονές της να την απασχολούν. Μέσα στην προσπάθειά της να βγάλει μια άκρη στη ζωή της, να οργανώσει την επιχείρησή της και να ξεπεράσει τον θάνατο της καλύτερης φίλης έχει να αντιμετωπίσει τις σχέσεις της με την αδερφή της, τον μπαμπά της και όλους τους λάθος άντρες που ερωτεύεται. Όσο παράδοξο κι αν σου φαίνεται, όχι απλά θα τη συμπονέσεις, αλλά θα ταυτιστείς μαζί της.

Atlanta

https://www.youtube.com/watch?v=z7OB6CIZeOY

Αν απορείς πώς μπορεί να νιώθουν οι νέοι καλλιτέχνες στην Αμερική, το Atlanta είναι μια καλή επιλογή σειράς για εσένα. Θα σε κάνει να καταλάβεις το πώς μπορεί να είναι το να προσπαθείς να αναδείξεις το ταλέντο σου και να το οδηγήσεις στην αναγνώριση, όντας μέλος μιας μειονότητας σε μια κοινωνία με υψηλά στάνταρ και κριτήρια. Σε περιοχές που η ανισότητα κάνει την εμφάνισή της με έναν σχεδόν μη αντιληπτό τρόπο.

Brown Nation

Το Brown Nation αποτελεί μια ματιά από την κλειδαρότρυπα ενός σπιτιού Ινδών στη σύγχρονη Αμερική. Ακολουθεί τη ζωή μιας οικογένειας όπου ο σύζυγος προσπαθεί να διαχειριστεί την οικονομική κατάρρευση της εταιρείας του. Τη στιγμή που η γυναίκα του του γκρινιάζει για το ότι η δημιουργική της πλευρά μένει ανεκμετάλλευτη και καταπιεσμένη, όσο προσπαθεί να φανεί άξια Ινδή σύζυγος και νοικοκυρά.

Dear White People

Στα ίδια περίπου πλαίσια με το Atlanta κινείται και το Dear White People, απλώς με πιο κωμικό τρόπο. Σε αυτή τη σειρά θα παρακολουθήσεις μια ομάδα φοιτητών που η μη-λευκή τους ιδιότητα θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον ρατσισμό και τις διακρίσεις στον ακαδημαϊκό χώρο. Ναι, πρόκειται για κωμωδία, αλλά πολλές φορές θα νιώσεις πως τη χωρίζει μια πολύ λεπτή γραμμή από το δράμα.

Louie

Η σειρά ακολουθεί έναν κωμικό που δίνει παραστάσεις σε διάφορα clubs της Νέας Υόρκης. Εκτός από επαγγελματίας, ο Louie είναι και ένας single πατέρας στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό σημαίνει πως έρχεται αντιμέτωπος με ζητήματα όπως οι τύψεις, οι καθημερινές δυσκολίες, η σεξουαλικότητα και όλες οι πιθανές ταυτότητές της.

featured image: Variety