Τώρα που όλοι σιγά-σιγά επιστρέφουμε στο πρόγραμμά μας μετά από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η χαλάρωση είναι ακόμα πιο αναγκαία, καθώς το μυαλό χρειάζεται να ηρεμεί μετά από τις γεμάτες μέρες εργασίας και υποχρεώσεων που μόλις ξαναξεκίνησαν.

Σειρές όπως το Emily in Paris και το Bridgerton μας είχαν “καλομάθει” με νέα επεισόδια κάθε τέλος του χρόνου, κάτι που δε συνέβει αυτή τη χρονιά, κι έτσι οι αγαπημένες μας σειρές δε μπορούν να συνοδεύσουν τις ώρες ξεκούρασης που χρειαζόμαστε στο τέλος της μέρας.

Αυτές είναι 5 σειρές που θα καλύψουν προσωρινά το κενό που άφησαν το Emily in Paris και το Bridgerton

The Buccaneers

Αυτό η σειρά είναι ολοκαίνουργια και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Ακολουθεί την ιστορία μιας διασκεδαστικής και άγριας ομάδας Αμερικανών φίλων που ταξιδεύουν στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1870.

Ο ελεύθερος αμερικάνικος τρόπος τους έρχεται σε σύγκρουση με την πιο συγκρατημένη βρετανική αριστοκρατία καθώς βρίσκονται σε πάρτι και συναντούν διάφορα ερωτικά ενδιαφέροντα, φίλους και εχθρούς. Στη σειρά αυτή το Pride and Prejudice συναντά τις δονήσεις του Bridgerton και θα σε παρασύρει απόλυτα. Αν και είναι σειρά εποχής, υπάρχουν θέματα που θα αισθάνονται αληθινά σχετικά με την αγάπη και τη φιλία όπως τα ξέρουμε σήμερα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Apple TV (@appletv)

Younger

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα της Hilary Duff, την Kelsey, και τον χαρακτήρα της Sutton Foster, τη Liza. Η Liza είναι μια 40χρονη που προσποιείται ότι είναι 26 ετών για να πάρει τη δουλειά των ονείρων της στον εκδοτικό οίκο στον οποίο εργάζεται η Kelsey. Μεγάλο μέρος της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από την Kelsey και τη Liza που εργάζονται για την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων και την επίτευξη των… ραντεβού. Η ζωή γίνεται όλο και πιο περίπλοκη για τη Liza καθώς οι προκλήσεις στη δουλειά και στην αγάπη απειλούν να αποκαλύψουν το μυστικό της.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Younger (@youngertv)

The Bold Type

Παρόμοια με το Younger, το The Bold Type είναι μια σειρά με επίκεντρο το χώρο εργασίας που διαδραματίζεται στο γραφείο ενός γυναικείου περιοδικού, όπου τρεις φίλες χτίζουν την καριέρα τους σε διάφορα τμήματα. Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή τους, τα ερωτικά τους ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές τους επιλογές. Παρόμοια με το Sex in the City, υπάρχει μια αίσθηση συνόλου και η φιλία των τριών βασικών χαρακτήρων βρίσκεται στον πυρήνα της σειράς. Με έναν συμπαγή συνδυασμό κωμωδίας και δράματος, η σειρά έχει πολλές στιγμές που θα σε κάνουν να βιαστείς για το επόμενο επεισόδιο. Πάνω απ ‘όλα, υπάρχει κάτι παρήγορο στο να παρακολουθείς μια εκπομπή για μια ομάδα φίλων που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, ό,τι κι αν συμβεί.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bold Type (@theboldtypetv)

The Gilded Age

Το The Gilded Age προέρχεται από τον δημιουργό του Downton Abbey, Julian Fellowes. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 1800 και βυθίζεται σε πολλά θέματα αναδεικνύοντας τις ζωές της ελίτ και της εργατικής τάξης. Eνώ μια από τις κύριες ιστορίες αφορά τη μάχη μεταξύ παλιού και νέου χρήματος, αντιμετωπίζει επίσης τα τρέχοντα γεγονότα και την κοινωνική πρόοδο. Η πιο πρόσφατη σεζόν που κυκλοφόρησε ήταν πιο δυνατή από την πρώτη!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Gilded Age (@gildedagehbo)