Διανύουμε τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες του 2018 και ήδη σκεφτόμαστε νησιά, θάλασσα και παραλίες. Κάνουμε εικόνα τις αγαπημένες παραλίες αλλά και εκείνες που φέτος θα γνωρίσουμε και θα αγαπήσουμε, θυμόμαστε την αίσθηση δροσιάς με την πρώτη βουτιά. Από το επόμενο διάστημα η μόνη μας έννοια είναι να σβήνουμε μέρες για το πρώτο getaway, για το επόμενο τριήμερο, για τα απογεύματα που προλαβαίνουμε να πάμε σε μια κοντινή παραλία. Τα ζεστά μεσημέρια έρχονται όλο και πιο κοντά και η μέρα που θα φτιάχνεις την τσάντα για τη θάλασσα πλησιάζει.

Το brand Sea You Soon το γνωρίζεις από το 2013 όταν οι Γρηγόρης και Κωνσταντίνος Σαμάρας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν ένα premium beach lifestyle brand με διαφορετική προσέγγιση στις πετσέτες θαλάσσης. Η βάση για το εγχείρημα ήταν η αγάπη και οι ισχυροί δεσμοί τους με τη θάλασσα. Η μέχρι τώρα πορεία, όπως οι ίδιοι ομολογούν, αποδεικνύει ότι πήραν τη σωστή απόφαση αφού μέχρι σήμερα οι πετσέτες Sea You Soon βρίσκονται σε 140 σημεία πώλησης σε high end hotels, boutiques & Spa σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και με γραφεία σε Γερμανία, Αυστρία και Νορβηγία, ενώ φέτος παρουσιάζουν την πρώτη τους σειρά από tote & duffel beach – travel bags.

26-jpg-small

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand και γιατί επιλέξατε το όνομα ”Sea You Soon”;

Το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς  μια εποχή, αλλά “τρόπος ζωής”. Μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών. Kάθε ανάμνηση από τις διακοπές μας, μας γεννάει την επιθυμία να ζήσουμε ξανά μια ανάλογη εμπειρία, να ταξιδέψουμε σε μέρη που αγαπάμε, να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό ακριβώς εκφράζει και το όνομα της εταιρίας συνδυάζοντας δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό που είστε μακριά.

insta-link-1

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των Sea You Soon που ακολουθούνται πιστά σε όλες τις συλλογές;

Η ξεχωριστή αισθητική, η υψηλή ποιότητα και φυσικά η πρακτικότητα. Κάθε συλλογή μας χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και περιλαμβάνει tribal μοτίβα, ρίγες και ιδιαίτερες μονοχρωμίες, σχεδιασμένες στη παραμικρή τους λεπτομέρεια από εμάς τους ίδιους.

Οι Sea You Soon παράγονται από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel (νήμα από ευκάλυπτο, γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες) και βαμβάκι. Η προσθήκη του νήματος tencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από το βαμβάκι, πιο μαλακές από το μετάξι και πιο δροσερές από το λινό ενώ ταυτόχρονα είναι ελαφριές παρόλο που είναι oversized, γεγονός που τις καθιστά τις ιδανικές πετσέτες για όλους.

Η παραγωγή γίνεται κατά 70%  στην Ελλάδα ενώ οι πετσέτες υφαίνονται εξ ολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια χειροποίητα.  Το brand έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των νημάτων που χρησιμοποιεί από την Αυστριακή Lenzing ΑG, την πρωτοπόρα στην παραγωγή οργανικών ινών εταιρεία.

1-jpg-small

Αντλούμε έμπνευση από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, ενώ σε ότι αφορά την επιλογή των χρωμάτων, η παλέτα μας “δανείζεται” τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύσης. Κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από διαφορετικά μέρη και τόπους που αποτυπώνονται σχεδιαστικά στις συλλογές μας και το νομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει το brand αλλά και εμάς τους ίδιους.

14-jpg-small

Ποιος είναι ο ορισμός του beach lifestyle για το brand;

Minimal αισθητική, premium ποιότητα και nomadic spirit. Στοιχεία που αποτυπώνονται μέσα από med & ethnic tribal chic μοτίβα που παρουσιάζουμε σε κάθε μας συλλογή.

Ποια ήταν τα όνειρα που είχατε στο ξεκίνημα σας;

Να λάβει η Sea You Soon τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα εφάμιλλα παγκόσμια premium beach life style brands, αντιπροσωπευτικό του όρου value for money που θα “ταξιδέψει”, το “Made in Greece” όπου υπάρχει καλοκαίρι! Και όπως όλα δείχνουν, τα έχουμε καταφέρει.

Aνακάλυψε τη νέα συλλογή της Sea You Soon

Sea You Soon | facebook.com/seayousoonbeachtowelsinstagram.com/seayousoonbeachtowels/