Τους ξέρεις, τους ακολουθείς στα social media, σε έχουν ταξιδέψει μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους σε δεκάδες προορισμούς. Είναι οι Yaba Travellers. Ή καλύτερα η Βασιλική και ο Γιώργος. Ζευγάρι στη ζωή αλλά και στα ταξίδια. Είναι το hobby τους, το πάθος τους, αυτό που λατρεύουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Και τώρα εσύ θα αναρωτιέσαι, τι κάνει ένα τέτοιο ταξιδιωτικό δίδυμο την περίοδο που διανύουμε. Αναπολεί τους αγαπημένους του προορισμούς; Κάνει σχέδια για τις επόμενες αποδράσεις του; Την ίδια απορία είχαμε και εμείς. Για αυτό και τους ρωτήσαμε.

Ας δούμε λοιπόν 3 από τους αγαπημένους τους προορισμούς στην Ελλάδα που θα προτιμούσαν να είναι αυτήν τη στιγμή

Παλαιόχωρα Χανίων

Πρόκειται για το μικρό μας διαμαντάκι. Ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα στη Νότια Κρήτη. Είναι το μέρος που γαληνεύουμε, με περιπάτους στη φύση και την παραλία. Βεβαίως έχουμε καταγωγή από την Κρήτη, οπότε είναι λογικό να έχουμε μια αδυναμία στο νησί γενικότερα.

Ορεινή Ναυπακτία

Τώρα που έχει χειμωνιάσει, οι πεζοπορίες ανάμεσα στα έλατα και μία ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι θα ήταν όνειρο. Ήρεμοι ρυθμοί ζωής, γραφικά χωριά και ατελείωτη θέα.

Λαύκος, Νότιο Πήλιο

https://www.instagram.com/p/CBiC-A6FBoh/?utm_source=ig_web_copy_link
Σε ποια μέρη στην Ελλάδα θα ήθελαν να είναι τώρα οι Yaba Travellers
facebook.com/yabatravellers
Ένα ακόμη μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και έχει κρατήσει την γραφικότητα του. Υπέροχο ησυχαστήριο με ωραία μέρη για να γευτείς τοπικές λιχουδιές, αλλά και θέα στον Παγασητικό.

 Facebook 

Instagram Website
featured photo: facebook.com/yabatravellers