Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζώδιο. Η ένταση, ο αισθησιασμός και το πάθος του είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το ζώδιο τόσο ελκυστικό. Ο έντονος και μυστηριώδης τρόπος που έλκει τα άλλα ζώδια τους κάνει όλους να λαχταρούν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν.

Στην αστρολογία τα ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός, είναι γνωστά για τη ροή των συναισθημάτων τους και τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες τους. Ο Σκορπιός εναρμονίζεται πλήρως με τη συναισθηματική του ενέργεια. Κυριαρχείται από δύο ισχυρούς πλανήτες: τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ο Άρης κυβερνά τον πόλεμο και ο Πλούτωνας τις αλλαγές. Η δύναμη αυτή φυσικά και είναι ελκυστική, και όταν κάποιος την έχει μέσα του, καθιστά την παρουσία του πολύ ενδιαφέρουσα.

Τί είναι αυτό όμως που κάνει τους Σκορπιούς τόσο ελκυστικούς;

Είναι σκοτεινός και μυστηριώδης

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου. Έτσι, ποτέ δεν θα ξέρεις τι σκέφτεται ένας Σκορπιός ή ποια είναι η γνώμη του για εσένα. Αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον για μερικούς καθώς βρίσκουν αυτή τη σκοτεινή και μυστική συμπεριφορά του, σέξι.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, αυτό μπορεί να οδηγήσει τους πιθανούς συντρόφους του να πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτούς.

Είναι ένας περιπετειώδης εραστής

Ο Σκορπιός σχετίζεται με τον όγδοο οίκο στην αστρολογία, που ρυθμίζει την αναγέννηση, τα πράγματα που είναι ταμπού και τη μεταθανάτια ζωή. Τα θέματα ταμπού μπορεί να είναι για αυτόν τόσο απλά όσο μια περιπέτεια, και ο Σκορπιός είναι περιπετειώδης από τη φύση του και μεταφέρει αυτό το χαρακτηριστικό και στις σχέσεις του.

Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τον Σκορπιό ένα από τα πιο ακαταμάχητα ζώδια. Θα σε κρατά πάντα σε αγωνία για το τι θα ακολουθήσει!

Έχει τρομερή εσωτερική δύναμη

Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης και ο Άρης όπως ξέρεις είναι ο θεός του πολέμου. Αυτό κάνει τον Σκορπιό σκληρό παίκτη και δύσκολα χάνει. Δεν φοβάται να κάνει μεγάλα όνειρα και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιτύχει τους στόχους του. Αυτή η δύναμη που εκπέμπει είναι πολύ ελκυστική για τους πιθανούς συντρόφους του, επειδή δεν είναι τίποτα πιο σέξι από κάποιον που δεν σε έχει ανάγκη απλώς, αλλά σε θέλει ουσιαστικά.

Πολλές φορές ένας Σκορπιός δεν χρειάζεται κανέναν εκτός από τον εαυτό του.

Δεν φοβάται να ανοίξει την καρδιά του

Ο Σκορπιός δεν φοβάται την οικειότητα. Ενώ οι Σκορπιοί θεωρούνται σκοτεινοί και μυστηριώδεις, δεν φοβούνται επίσης να μιλήσουν ανοιχτά, όταν ρωτηθούν. Εάν υπάρχει κάτι στο μυαλό σου που σε προβληματίζει, μην φοβάσαι να το αναφέρεις στον Σκορπιό. Θα συμμετάσχει σε βαθιές συνομιλίες και θα σου δώσει προσεγμένες γνώσεις και συμβουλές.

Δεν θα αποφύγει να μοιραστεί ακόμη δικές του ιστορίες και λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Μπορεί να πει πράγματα που να κάνουν την καρδιά σου να λιώσει

Ο Σκορπιός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο με τις λέξεις, επειδή η επικοινωνία είναι το κλειδί για τις σχέσεις του. Ένας Σκορπιός μπορεί να σου μιλήσει για σχεδόν οτιδήποτε και να κρατήσει την προσοχή σου. Ξέρει τι να πει και πότε να το πει. Ακόμη, είναι πολύ ειλικρινής, δεν θα σου πει ποτέ κάτι που δεν το εννοεί.

featured photo: unsplash.com/@wesleyphotography