Τα scrambled eggs είναι αγαπημένη επιλογή τόσο για πρωινό όσο και για brunch.

Παρότι είναι μία φαινομενικά εύκολη συνταγή, δεν είναι πάντα εύκολο να την πετύχεις. Για αυτό εμείς βρήκαμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να τα φτιάξεις ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Να θυμάσαι ότι τα αυγά είναι ευαίσθητα στη θερμότητα για αυτό θα πρέπει να διατηρείς πάντα μέτρια τη φωτιά.

Θα χρειαστείς:

3 αυγά

2 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

μία πρέζα ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

αλατοπίπερο

Μέθοδος:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλε το βούτυρο και ζέστανε το σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει.

Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και μόλις το βούτυρο είναι έτοιμο βάλε τα στο τηγάνι -χωρίς να τα έχεις ανακατέψει προηγουμένως-.

Με μία ξύλινη κουτάλα σπάσε τους κρόκους και ξεκίνα να τα ανακατεύεις μαζί με το βούτυρο. Όταν τα αυγά αρχίσουν να μαγειρεύονται ξεκόλλησε τα από τον πάτο και δίπλωσε τα ώστε να μαγειρευτούν ομοιόμορφα.

Μόλις τα αυγά σταματήσουν να είναι τελείως υγρά και αρχίσουν να σταθεροποιούν το σχήμα τους είναι ώρα να τα βγάλεις.

Σέρβιρε τα scrambled egss σου προσθέτοντας αλάτι και σχοινόπρασο πάνω σε μία φέτα ψημένο ψωμί.

featured photo: www.redonline.co.uk