Είτε το παραδεχτείς είτε όχι, οι σειρές που θα επιλέξεις να δεις όταν θέλεις να χουχουλιάσεις είναι ρομαντικές ή αισθηματικές. Άντε μια στο τόσο να δεχτώ πως θα δεις και καμιά σειρά τρόμου.

Όμως οι ρομαντικές σειρές έχουν κι αυτές τα θετικά τους και θα τις προτιμήσουμε είτε για να ηρεμήσει η ραγισμένη καρδιά μας, είτε γιατί λίγα δάκρυα δεν έβλαψαν κανέναν, είτε ακόμα και για να γελάσουμε λίγο.

Και ευτυχώς το Netflix έχει καλύψει τις ανάγκες μας για σειρές. Και με το παραπάνω.

Από rom-coms έως σειρές φαντασίας, ο κατάλογός του είναι γεμάτος με αρκετούς συγκινητικούς τίτλους. Κι αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, σου έχω μία λίστα με τις καλύτερες ρομαντικές σειρές που παίζουν τώρα στο Netflix.

Sweet Magnolias

Τρεις γυναίκες από τη Νότια Καρολίνα είναι κολλητές φίλες από τα σχολικά τους χρόνια. Η σειρά ακολουθεί τις σχέσεις τους, τις φιλίες και το ταξίδι της ζωής τους. Το Sweet Magnolias είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα της Sherryl Woods.

Feel Good

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Feel Good (@feelgoodnetflix)

Το Feel Good είναι μια ημι-αυτοβιογραφική σειρά της Καναδής stand-up κωμικού, Mae Martin η οποία παλεύει με εθισμούς και τοξικές οικογενειακές επιρροές. Η Lisa Kudrow, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Mae είναι μια άλλη έκπληξη.

Bridgerton

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις ζωές των ανθρώπων του Bridgerton. Διαδραματίζεται στην εποχή της αντιβασιλείας στην Αγγλία. Μία σειρά γεμάτη γοητεία, όμορφα κοστούμια, καθαρό και αστείο σενάριο και ένα πολύ ελκυστικό καστ!

Cable Girls

Το Cable Girls είναι ένα δράμα εποχής που διαδραματίζεται στην Ισπανία, όπου η ισότητα των φύλων μόλις αναγνωρίζεται. Τέσσερις γυναίκες, η Lidia Aguilar, ο Ángeles Vidal, η Marga Suarez και η Carlota Senillosa, ξεκινούν μια νέα δουλειά σε μια τηλεφωνική εταιρεία για διαφορετικούς λόγους.

Οι τέσσερις γυναίκες αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό και μαζί αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο τους.

Firefly lane

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @firefly_lane_official

Το μυθιστόρημα της Kristin Hannah αφηγείται την ιστορία δύο γυναικών, της Κate και της Tully. Η Kate ερωτεύεται αμέσως το αφεντικό της Johny, αλλά διατηρεί τα συναισθήματά της κρυφά καθώς το αφεντικό της επικεντρώνεται μάλλον στην Tully.

Dash & Lily

Μια ιδιαίτερη ρομαντική σειρά με μία δόση Χριστουγέννων στο Netflix που βασίζεται στο μυθιστόρημα YA των Rachel Cohn και David Levithan, Dash & Lily’s Book of Dares.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο αγνώστους που η μοίρα τους φέρνει κοντά ξαφνικά.

Atypical

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atypical (@atypicalnetflix)

Το «Atypical» είναι ένα δράμα ενηλικίωσης που επικεντρώνεται στον 18χρονο, Sam Gardner o οποίος είναι στο φάσμα του αυτισμού. Όταν ανακοινώνει ότι θέλει να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού, ο πατέρας του, είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει τον γιο του με τον οποίο πάλευε για χρόνια να οικοδομήσει μια σωστή σχέση.

Virgin River

Η Melinda “Mel” Monroe (Alexandra Breckenridge) μετακομίζει από μια μεγάλη πόλη στη γαλήνια και ήσυχη πόλη του Virgin River για να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί γνωρίζει έναν πρώην πεζοναύτη που είναι ιδιοκτήτης του τοπικού μπαρ και είναι επίσης σημαντικό μέλος της κοινότητας στη μικρή αυτή πόλη. Η ίδια του η ζωή στο Virgin River αλλάζει ξαφνικά πορεία όταν η Mel γίνεται μέρος της.