Η φετινή χρονιά φαίνεται πως μας έχει φέρει πολύ καλά νέα, αφού όπως είναι γνωστό το Sex And The City επιστρέφει στη ζωή μας. Η ηθοποιός Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε την «αναβίωση» του τον Ιανουάριο, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύντομο teaser για τη μικρή σειρά 10 επεισοδίων, με τον τίτλο “And Just Like That”,  η οποία θα προβάλλεται από το HBO.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Δυστυχώς όμως, όπως είναι γνωστό, αυτή τη φορά δε θα δούμε την Kim Cattrall στον ρόλο της Samantha. Ωστόσο, η Sarah Jessica Parker θα επιστρέψει ως Carrie Bradshow, καθώς κι η Kristin Davis ως Charlotte κι η Cynthia Nixon ως Miranda.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν θα επιστρέψουν τα υπόλοιπα μέλη του cast, συμπεριλαμβανομένου του Chris Noth, γνωστού και ως Mr. Big. Πλέον όμως, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει, καθώς ο εκτελεστικός παραγωγός Michael Patrick King  δήλωσε στο Deadline: «Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του Sex And The City χωρίς τον Mr. Big;»

H μαγνητοσκόπηση ξεκίνησε τον Μάιο, αλλά δυστυχώς η εμβληματική σχεδιάστρια Patricia Field δεν θα επιστέψει στο reboot του Sex And The City. Αντ’ αυτού εργάζεται για την επόμενη σεζόν της Emily in Paris. «Δεν θα ήμουν σε θέση να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη και παράλληλα στο Παρίσι», δήλωσε το WWD.

Φυσικά, η μεγάλη απώλεια θα είναι εκείνη της Kim Cattrall. Ποιος δεν έχει αναρωτηθεί άραγε πως θα μπορούσε να υπάρξει το reboot του Sex And The City χωρίς αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα;

Ο επικεφαλής της HBO Max, Casey Bloys, δίνει την απάντηση. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξή του δήλωσε, ότι τα κορίτσια δεν έχουν πλέον στη ζωή τους τη Samantha. «Δεν προσπαθούν να επαναλάβουν το Sex and the City», τόνισε. «Δεν προσπαθούν να πουν ότι αυτοί οι χαρακτήρες ξαναζούν τα 30 τους. Πλέον είναι μια ιστορία για τις γυναίκες στα 50 τους κι ασχολούνται με πράγματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στα 50 τους. Όπως στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι μπαίνουν και φεύγουν απ΄ τη ζωή μας. Οι παλιές φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες φιλίες. Νομίζω λοιπόν, ότι όλα αντικατοπτρίζουν τις αληθινές καταστάσεις της ζωής.

Προσπαθούν να πουν μια ειλικρινή ιστορία για το πως είναι μια γυναίκα στα 50 της στη Νέα Υόρκη. Επομένως, όλο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Οι φίλοι που έχετε όταν είστε 30 ετών, μπορεί να μην είναι πλέον στη ζωή σας όταν θα είστε 50 ετών».