Είτε έχεις σκοπό να κάνεις απλά λίγο τρέξιμο, είτε να ανανεώσεις εκείνη τη συνδρομή στο γυμναστήριο, ή να αρχίσεις ένα καινούριο άθλημα, σίγουρα θα χρειαστείς τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

sportswear
1. via How to Streetstyle, 2. via Fashion Ambitions, 3. Adidas Sportswear, 4. Gigi Hadid

Είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της άσκησής σου να φοράς κατάλληλα παπούτσια και ρούχα, για να αποφύγεις τραυματισμούς και να μπορείς να εκτελείς σωστά τις ασκήσεις. Όπως θα δεις και στις παρακάτω streetstyle φωτογραφίες, οι celebrities και οι bloggers δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή ρούχων και παπουτσιών για την άσκησή τους. Κολάν, αθλητικά σουτιέν, tops, φούτερ είναι οι κυριότερες επιλογές τους εξασφαλίζοντας άνεση στις κινήσεις, αλλά και απαράμιλλο στυλ.

Κολάζ186
1. Victoria Beckham, 2. Olivia Palermo, 3. via Outfits Hunter, 4. Hailey Baldwin

Επένδυσε λοιπόν σε αθλητικό κολάν, μπλουζάκια, μπουφάν και οπωσδήποτε αθλητικό σουτιέν, που να είναι dry-fit, δηλαδή να αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Επίσης, σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Μπορείς να τα βρεις και στις γνωστές οικονομικές αλυσίδες, αφού πλέον διαθέτουν collection για αθλητικά είδη πολύ καλής ποιότητας και στυλ.