Λογικό αν σκεφτείς πως θέλεις να είσαι σίγουρος ότι δεν ρωτάς κάτι ενοχλητικό, αλλά θέλεις ταυτόχρονα να μπορέσεις να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Το να ξέρεις λοιπόν πώς να ισορροπήσεις σε αυτή τη λεπτή γραμμή χωρίς να την περάσεις μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να είναι και εύκολο αν τυχαίνει να ξέρεις το ζώδιο του συνομιλητή σου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις πώς μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Η χρήση δηλώσεων όπως «εγώ είμαι» μπορεί να υπενθυμίσει στον Κριό πόσο ισχυρός είναι, επομένως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια συζήτηση είναι με κάτι τόσο απλό όπως το να δηλώσει το όνομά του, το πού δουλεύει ή το πού μένει. Αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσει το άλλο άτομο, γιατί θα το ενθαρρύνει να συστηθεί με τη σειρά του ως συνέχεια.

Ταύρος

Ο Ταύρος λατρεύει το φαγητό, τη μόδα και όλα τα πράγματα στη ζωή που του δίνουν ευχαρίστηση, τα οποία είναι όλα εξαιρετικές εναρκτήριες συζητήσεις για να στηριχθεί αυτό το ζώδιο. Το να κάνει ερωτήσεις για το αγαπημένο εστιατόριο κάποιου ή τις ταινίες που παρακολούθησαν πρόσφατα είναι μια τέλεια αρχή!

Δίδυμος

Λόγω της έμφυτης περιέργειας, του πνεύματος και της κοινωνικότητάς του, ο Δίδυμος συνήθως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει με νέους ανθρώπους. Ωστόσο, αν δυσκολεύεται να δημιουργήσει νέα θέματα, μπορεί να κάνει ερωτήσεις σχετικά με το τι διαβάζει ή παρακολουθεί στην τηλεόραση το άλλο άτομο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος φροντίζει, υποστηρίζει και αγαπάει να μιλάει για συναισθήματα, όνειρα και σχέσεις. Όσο αφορά τη συζήτηση που ξεκινάει με βάση το ζώδιό του, ο Καρκίνος μπορεί να συζητήσει για ένα νέο project στο οποίο εργάζεται ή να ρωτήσει απλά το άλλο άτομο πώς νιώθει.

Λέων

Αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς είναι παιχνιδιάρικο, δημιουργικό και χαρούμενο. Μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις λέγοντας μια αστεία ιστορία, γιατί, άλλωστε είναι εξαιρετικός αφηγητής. Η αφήγηση μιας προσωπικής ιστορίας τού επιτρέπει να γίνει ευάλωτος, κάτι που πιθανότατα κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Παρθένος

Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο οποίος επίσης κάνει αυτό το ζώδιο εξαιρετικό συνομιλητή. Αλλά σε αντίθεση με τους Διδύμους, ο Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να του πάρει περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσει μια συζήτηση με κάποιον, επειδή πρώτα θέλουν να παρατηρήσει και να μάθει περισσότερα για αυτό το άτομο.

Επιπλέον, ο Παρθένος κυβερνά τον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας, πράγμα που σημαίνει ότι θα επωφεληθεί από το να ρωτήσει για τις πρακτικές ευεξίας του άλλου ή για το self care.

Ζυγός

Ο Ζυγός, που κυβερνάται από την Αφροδίτη (τον πλανήτη της αγάπης), τείνει να είναι εξαιρετικός συνομιλητής. Οι Ζυγοί ενδιαφέρονται συχνά για άλλους ανθρώπους, κάτι που είναι χρήσιμο για τη συνέχιση των συζητήσεων. Επειδή ο Ζυγός κυβερνά τον έβδομο οίκο των σχέσεων, μπορεί να ρωτήσει τους ανθρώπους για τους φίλους, τους συναδέλφους, τους γονείς ή τους συντρόφους τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνά θέματα όπως το σεξ, τον θάνατο και το χρήμα, αλλά αντί να ρωτά για αυτά τα θέματα, καλύτερα να εστιάσει σε θέματα όπως ο καπιταλισμός, η πατριαρχία ή η δυναμική της εξουσίας. Ο Σκορπιός θέλει γενικά να οικοδομήσει εμπιστοσύνη από νωρίς και θα το κάνει κάνοντας μερικές βαθύτερες ερωτήσεις και διερευνώντας το παρελθόν ή την ψυχολογία κάποιου.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, και του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο για να αποκτήσει πολλή σοφία μέσα από βιωμένες εμπειρίες. Ο Τοξότης μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να μοιραστεί αναμνήσεις ταξιδιού ή μαθήματα αυτοστοχασμού με τον άλλον. Ο Τοξότης λατρεύει επίσης να ακούει για τα ταξίδια και την προσωπική ανάπτυξη των άλλων, επομένως μπορεί να ρωτήσει πού ταξίδεψαν οι άλλοι, πού θα ήθελαν να πάνε στη συνέχεια και κάτι για τον εαυτό τους για το οποίο έχουν εργαστεί για να βελτιώσουν.

Αιγόκερως

Για τους φιλόδοξους και προσανατολισμένους στο στόχο Αιγόκερους, οι συζητήσεις πρέπει να έχουν έναν σκοπό. Εξαιτίας της φύσης του Αιγόκερου, μερικές καλές ερωτήσεις που μπορεί να κάνει είναι «Πού βλέπεις τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;» και “Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;”.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο η αυθεντικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Για να ξεκινήσει μια συζήτηση ενώ παραμένει πιστός στο πνεύμα του θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει για ιδέες που στοχεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη ή στην οργάνωση της κοινότητας.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το πιο πνευματικό ζώδιο και διοχετεύει την ενέργειά του στην τέχνη, τη μουσική ή τον χορό. Έτσι ένας Ιχθύς μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση για όνειρα, μουσική ή χορό. Στον Ιχθύ αρέσει επίσης να μιλάει για συναισθήματα, εμπειρίες ζωής και σχέσεις. Μια γρήγορη ερώτηση για να ξεκινήσει τη συζήτηση είναι “Πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 3 πιο σπάταλα ζώδια