Στην ενήλικη ζωή είναι -το λιγότερο- δύσκολο να κάνεις νέους φίλους. Έχεις σταματήσει να αλλάζεις κάθε χρόνο τάξη στο σχολείο και στο φροντιστήριο, δεν εμπλέκεσαι σε διαφορετικές παρέες όπως στη φοιτητική σου ζωή κ.ο.κ. Δεν είναι όμως για όλους τόσο δύσκολο το να γνωρίσουν νέα άτομα και να κάνουν φίλους.

Εδώ θα δεις με ποιον τρόπο κάνει νέους φίλους και μπαίνει σε καινούργιες παρέες το κάθε ζώδιο.

Κριός 

Το να δημιουργεί νέους φίλους δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τον Κριό, ο οποίος αναζητά νέους και διαφορετικούς φίλους όπου κι αν πάει. Το θέμα για αυτόν είναι το πως θα διατηρήσει αυτές τις φιλίες.

Ταύρος 

Ο Ταύρος είναι πολύ πιστός και σταθερός άνθρωπος άρα και ιδανικός φίλος. Του αρέσει να προσφέρει τα πάντα στους φίλους του και να είναι πάντα εκεί για αυτούς. Είναι πάντα διστακτικός στο να γνωρίσει νέα άτομα και εάν είσαι ένα από αυτά ίσως νιώσεις πως σε αξιολογεί και σε κρίνει μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να σε βάλει στη ζωή του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πολύ κοινωνικός και συνηθίζει να πηγαίνει από την μία παρέα στην άλλη. Αυτό όμως τον δυσκολεύει στο να κρατήσει τις σχέσεις του και να έχουν διάρκεια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει τρομερό ένστικτο και σε αυτό βασίζεται όταν γνωρίζει νέα άτομα. Το μόνο αρνητικό σε αυτό είναι πως πολλές φορές σχηματίζει άποψη από την πρώτη γνωριμία και εάν δεν συμπαθήσει κάποιον δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Ο Λέων είναι από τη φύση του κοινωνικός και ποτέ δεν αποφεύγει τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Το θέμα είναι πως πολλές φορές φοβίζει τον κόσμο με την έντονη ενέργειά του και νιώθουν πίεση. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να αφήνει τους άλλους να έρθουν σε αυτόν.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αρκετά επικοινωνιακός, αλλά ντρέπεται και νιώθει νευρικότητα όταν βρίσκεται με ανθρώπους που δεν γνωρίζει καλά. Για αυτόν τον λόγο χτίζει ένα τείχος και δεν είναι εύκολα προσβάσιμος. Θέλει αρκετό χρόνο για να ανοιχτεί.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει φίλους, δεδομένου ότι είναι το πιο φιλικό ζώδιο. Το θέμα με τον Ζυγό είναι πως θα πρέπει να μάθει πως δεν μένουν όλοι οι φίλοι σε όλη τη ζωή μαζί μας και ίσως κάποια στιγμή αποχωρίσουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δίνει τεράστια αξία στην ιδιωτικότητα και υποφέρει όταν εισβάλουν στον προσωπικό του χώρο. Για αυτό και θέλει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση για να δημιουργήσει καινούργιες φιλικές -αλλά και ερωτικές- σχέσεις. Στις πρώτες επαφές φοβάται να ανοιχτεί αλλά τελικά εάν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του είναι ανοιχτό βιβλίο.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν απορρίπτει ποτέ μια περιπέτεια, και αυτό τον βοηθάει να γνωρίζει συνεχώς νέους ανθρώπους. Επίσης επειδή βαριέται εύκολα δοκιμάζει συνέχεια νέες δραστηριότητες για να έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει διαφορετικούς ανθρώπους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν του αρέσουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Για αυτό και δυσκολεύεται να κάνει νέους φίλους. Αλλά μόλις γνωρίσει άλλους ανθρώπους που νιώθει πως ταιριάζουν κάνει τα πάντα για να έρθει λίγο πιο κοντά τους.

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος λατρεύει τις φιλοσοφικές συζητήσεις και το να κάνει παρέα με άτομα που νιώθει πως ταιριάζουν σε διανοητικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Έτσι, μπορεί να κάνει δύσκολα νέους φίλους αλλά μόλις κάνει δύσκολα τους αφήνει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένας καταπληκτικός φίλος και το ξέρει καλά όποιος έχει την τύχη να είναι δίπλα του. Είναι όμως και αρκετά επιλεκτικός και δεν βάζει εύκολα νέους ανθρώπους στη ζωή του. Δημιουργεί σχέσεις μόνο με άτομα που του βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 αναμφισβήτητα σημάδια ότι είσαι ένας γνήσιος Ταύρος