Ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν τίποτα από όσα λέει η αστρολογία ”πέφτουν” στην παγίδα όταν ακούν κάποιον να αναφέρεται στο ζώδιό του να λένε: «A, άρα έχεις αυτό το χαρακτηριστικό». Αυτό συμβαίνει με όλα τα ζώδια αφού για όλα υπάρχουν κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά που τα ακολουθούν. Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα συγκεκριμένα σημάδια που προδίδουν πως κάποιος είναι γνήσιος Ταύρος.

Είναι πεισματάρης

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το πείσμα του. Επιλέγει να ακολουθήσει έναν δρόμο και δεν αλλάζει την πορεία του ό,τι και να τους πεις. Μην προσπαθήσεις να έχεις την τελευταία λέξη σε μια συζήτηση. γιατί θα σε πολεμήσει μέχρι τέλους. Πραγματικά δεν τα παρατάει ποτέ.

Του αρέσει η σωματική επαφή

Λατρεύει τη σωματική επαφή. Ρώτησέ τον εάν θέλει μια αγκαλιά ή να του κρατήσεις το χέρι και δεν θα στο αρνηθεί ποτέ. Είτε πρόκειται για ένα φιλικό άγγιγμα είτε για πλήρη σεξουαλική επαφή, ένας Ταύρος το θέλει.

Αφοσιώνεται πλήρως σε ό,τι κάνει

Είναι ένας πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα. Ακόμα και όσον αφορά καταστάσεις τις οποίες πρέπει να αποφύγει ή να δώσει ένα τέλος, δεν το κάνει.

Δεν έχει υπομονή

Χάνει την -ελάχιστη- υπομονή του πολύ εύκολα. Δεν μπορεί να περιμένει στην ουρά της τράπεζας αλλά ούτε να του σερβίρουν το φαγητό του. Εννοείται πως δεν θα σε περιμένει για πάνω από πέντε λεπτά εάν έχετε ένα ραντεβού και καθυστερήσεις.

Αντιπαθεί τις ξαφνικές αλλαγές

Ο Ταύρος μισεί τις ξαφνικές αλλαγές. Αν κάποιος του αλλάξει τα σχέδια την τελευταία στιγμή, χάνει τον έλεγχο. Αγχώνεται και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Θα κάνει οτιδήποτε για τους αγαπημένους του ανθρώπους

Ένας Ταύρος είναι πολύ αξιόπιστος. Όλοι ξέρουν πως μπορούν να βασιστούν πάνω του. Κανείς δεν τα βάζει με τα αγαπημένα άτομα ενός Ταύρου γιατί ξέρει καλά πως δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την οργή του.

Είναι κτητικός

Εκτός από το ότι θέλει να τραβάει την προσοχή των άλλων, δεν παίρνει ποτέ την προσοχή του πάνω από το άτομο που τον ενδιαφέρει. Είναι κτητικός σε ένα σημείο όπου πολλοί δεν το αντέχουν και απομακρύνονται από αυτόν.