Ο θυμός είναι μέσα στη ζωή μας, και για πολλούς μέσα στην καθημερινότητά μας. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το πώς τον διαχειριζόμαστε. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τον θυμό μας άλλωστε επηρεάζει τόσο εμάς όσο και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε.

Εδώ θα δεις, τον τρόπο που διαχειρίζεται κάθε ζώδιο τον θυμό του, για να ξέρεις τι να περιμένεις από τους άλλους αλλά και από τον εαυτό σου!

Κριός

Ο Κριός είναι ένα φλογερό ζώδιο το οποίο μας έχει συνηθίσει στις εκρήξεις θυμού. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις εάν έχεις έναν Κριό στη ζωή σου είναι λίγη υπομονή, αφού όσο εύκολα θυμώνει τόσο εύκολα και γρήγορα ηρεμεί.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι σταθερός και κάνει τα πάντα στον δικό του χρόνο. Αυτό συμβαίνει και με τον θυμό του. Ό,τι και να συμβεί θα αργήσει να θυμώσει και να το εκφράσει στους άλλους. Εάν όμως το κάνει, φρόντισε να έχεις κρυφτεί κάπου καλά!

Δίδυμοι

Όταν ένας Δίδυμος είναι θυμωμένος, τείνει να το εκφράζει με έναν παιχνιδιάρικο και ήρεμο τρόπο, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι σοβαρός. Ο Δίδυμος πολλές φορές διαφωνεί μόνο για να διαφωνήσει χωρίς να θέλει να τσακωθεί μαζί σου. Οπότε μη σε φοβίζει, αυτός είναι ο τρόπος του να επικοινωνήσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τρομερά συναισθηματικός και ευαίσθητος. Δεν θα σου δείξει σχεδόν ποτέ τον θυμό του με φωνές. Έχει μια passive-aggressive στάση όμως που μπορεί να σου διαλύσει τα νεύρα. Προσπαθεί απλά να χτίσει την άμυνά του για να μη σου δείξει πόσο τον έχει πληγώσει ο θυμός του.

Λέων

Δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο της φωτιάς, προσπαθεί να κρατάει τις απογοητεύσεις του για τον εαυτό του. Βάζει πάνω από όλη την περηφάνια του η οποία δεν του επιτρέπει να εκφράσει τον θυμό του με έντονο τρόπο για αυτό συνήθως αποχωρεί από τους καυγάδες.

Παρθένος

Ο Παρθένος ζει για να συζητάει και να επικοινωνεί. Σπάνια όμως όταν είναι θυμωμένος θα ακούσει και την αντίθετη άποψη αφού θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Πιστεύει τόσο έντονα πως αυτός είναι τέλειος και ξέρει το σωστό που δεν δέχεται να τελειώσει ένας καυγάς εάν δεν σε έχει κάνει να του παραδεχτείς πως έχει δίκιο.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την ηρεμία και τη γαλήνη. Άρα μισεί τους καυγάδες. Ακόμα και όταν θυμώνει είναι ικανός να ακούσει όλες τις πλευρές μέχρι να βγάλει συμπέρασμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αισθάνεται τα πάντα πολύ βαθιά, οπότε ο θυμός είναι ένα πολύ έντονο συναίσθημα για αυτόν. Δεδομένου ότι είναι ένα ζώδιο του νερού, τείνει να ακολουθεί μια ήσυχη προσέγγιση για να αντιμετωπίσει τον θυμό του. Θα εκραγεί μόνο όταν νιώθει πως δεν αντέχει άλλο και πως τον “πνίγει” το δίκιο του.

Τοξότης

Ο Τοξότης ακόμα και όταν είναι θυμωμένος λειτουργεί σαν να κάνει μάθημα, ή καλύτερα κήρυγμα στους άλλους. Θέλει ακόμα και μέσα από ένα καυγά να μεταφέρει τη γνώση του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κάνει μόνο ότι του φαίνεται λογικό και παραγωγικό. Για αυτό και σπάνια συμμετέχει σε καυγάδες. Όταν θυμώνει προσπαθεί να το δουλέψει με τον εαυτό του για να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ό,τι κάνει το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, και αυτό περιλαμβάνει τον θυμό. Δεν είναι αυτός που θα φωνάξει και θα ουρλιάξει, αλλά θα κουβεντιάσει για ό,τι τον θύμωσε και πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θυμώνει αλλά του περνάει πριν καν το καταλάβεις. Όταν θυμώνει κυρίως πληγώνεται γιατί νιώθει ευάλωτος, και προσπαθεί να το αρνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι άποψη θέλεις να έχει ο κόσμος για εσένα, με βάση το ζώδιό σου