Η Sonya Dakar – η facialist πίσω από μερικές από τις πιο λαμπερές επιδερμίδες που έχεις δει στο κόκκινο χαλί και πέρα από αυτό – μόλις πρόσθεσε άλλο ένα προϊόν στην ήδη υπερεπιτυχημένη skincare σειρά της. Έχει την ονομασία Rose Gold Radiance Mask, και ναι, είναι τόσο όμορφη όσο ακούγεται.

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη rose gold μάσκα προσώπου
allure.com

Συγκεκριμένα, αυτή η μάσκα έχει μια σχεδόν περλέ, ροζ-χρυσή απόχρωση, η οποία αμέσως αμέσως την κάνει αναμφισβήτητα Instagram-ικό προϊόν και ενδεχομένως κάτι το μαγικό. Σε αντίθεση με πολλά λαμπερά και ιριδίζοντα προϊόντα της αγοράς, αυτή η rose gold μάσκα αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά. Παρεμπιπτόντως, η μυρωδιά του προϊόντος θυμίζειει ελαφρώς βότανα, με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί χειροποίητα σε μικρές παρτίδες μόλις σήμερα το πρωί.

Η Dakar είναι γνωστή για τη χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας και ελάχιστης επεξεργασίας. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ακράδαντα ότι τα καλύτερα συστατικά της φροντίδας του δέρματος – καθώς και τα χρώματα που κάνουν το skincare ελκυστικό – “μπορούμε όλα να τα βρούμε στη φύση”, όπως υποστηρίζει. Επιπλέον, η Rose Gold Radiance Mask είναι πιστοποιημένη ως vegan αλλά και βιολογική. Δεν θα έπρεπε να σου προκαλέσει έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι η σαγηνευτική από ροζ χρυσό απόχρωση είναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα μαροκινής κόκκινης αργίλου και φυσικώς προερχόμενης σκόνης mica, και όχι δάκρυα μονόκερου.

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη rose gold μάσκα προσώπου
H συντάκτρια του Allure, Sophie Wirt δοκιμάζει την rose gold μάσκα
Μπορείς να βρεις την Rose Gold Radiance Mask εδώ. Δες επίσης: Γιατί το body masking είναι το νέο beauty trend που θες να δοκιμάσεις
featured image: sonyadakar.com