Δεδομένου ότι διανύουμε το δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και βαδίζουμε αργά – αργά προς το χειμώνα, θα σκέφτεσαι τον καλύτερο τρόπο για τη μετάβαση της καλοκαιρινής  στην  χειμερινή ντουλάπα. Σίγουρα, θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να μη ξέρει τι να βάλει ή με τι να το συνδυάσει. Όταν δε πρόκειται για το καθημερινό σου outfit στη δουλειά, τότε τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα.

Αν ψάχνεις κάτι άνετο και βολικό αλλά ταυτόχρονα κατάλληλο για εργασιακό χώρο, τότε υπάρχει ένα κομμάτι που μέχρι πρώτα θα θεωρούσες ακατάλληλο. Πρόκειται για τα leggings, ή κατά κόσμο τα παντελόνια κολάν. Αν τα συνδυάσεις σωστά, δεν θα παραπέμπουν σε outfit γυμναστηρίου.

#1 Long vest

Πώς να συνδυάσεις τα leggings στη δουλειά

Αν επιδιώκεις να είσαι άνετη αλλά παράλληλα να μη προκαλείς, τότε διάλεξε ένα κολάν και συνδύασέ το με ένα μακρύ γιλέκο. Μ’αυτό τον τρόπο, θα κρύψεις όποια ατέλεια τυχόν έχεις.

#2 Blazer & Sweater

Πώς να συνδυάσεις τα leggings στη δουλειά

Η επιλογή ενός oversized πουλόβερ και ενός blazer θα κάνει το ντύσιμό σου απλό αλλά συνάμα κατάλληλο για τον εργασιακό σου χώρο στα πρώτα κρύα του χειμώνα.

#3 Under the dress

Πώς να συνδυάσεις τα leggings στη δουλειά

Αν θες να δώσεις έξτρα στιλ, να φανείς σικάτη αλλά και να μην κρυώνεις, προτίμησε να βάλεις το κολάν σου μέσα από ένα μάξι φόρεμα.

#4 Over the knee boots

Πώς να συνδυάσεις τα leggings στη δουλειά

Οι over the knee μπότες, θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του κολάν, με αποτέλεσμα να μην παραπέμπει σε κολάν αλλά σε ένα opaque καλσόν.