Ένα υψηλό ποσοστό γυναικών προτιμούν να επιλέγουν για τις χειμερινές τους εμφανίσεις τσάντες μαύρου χρώματος. Αν και συνδυάζεται με κάθε κομμάτι της ντουλάπας σου, σε όποια περίσταση και αν τη χρειαστείς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη το βαρετό μαύρο.

Πρόκειται για το μπλε χρώμα το οποίο αποτελεί το νέο μαύρο. Το μαύρο σακάκι έγινε navy. Γιατί να μην αντικατασταθεί η κλασσική σου μαύρη τσάντα με μία μπλε; Το μπλε είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα, καθώς μπορεί να γίνει από πολύ κλασικό, μοντέρνο, επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση. Συμβολίζει, μεταξύ άλλων, την ηρεμία και την καθαρή σκέψη.

#1 All eyes on handles

Blue power: Οι τσάντες που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα

Αν θες να κερδίσεις στις λεπτομέρειες, τότε επίλεξε μία τσάντα με ιδιαίτερα λουράκια και μεταλλικές λαβές, τα οποία θα δώσουν ένα άλλο αέρα στην εμφάνισή σου.

#2 Boxy bag

Blue power: Οι τσάντες που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα

Οι boxy bags, σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα, διαμορφώνουν μία από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις σε τσάντες της σεζόν που διανύουμε. Πιθανόν, εκ πρώτης όψεως να φαίνονται πιο συντηρητικές, όμως η κατάλληλη επιλογή χρώματος και σχεδίου θα δώσει ένα μοντέρνο ύφος.

#3 The fanny pack

Blue power: Οι τσάντες που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα

Η συγκεκριμένη τσάντα αφήνει ελεύθερα τα χέρια σου αφού απασχολεί μόνο τη μέση σου. Επίλεξε το σε βραδινές εμφανίσεις, πίνοντας το ποτό σου πιο άνετα.

#4 Fringe bags

Blue power: Οι τσάντες που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα

Τα κρόσσια στις τσάντες δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα, αφού σχεδόν κάθε χρόνο είναι στο προσκήνιο. Προτίμησε την σε ένα έντονο μπλε χρώμα είτε σε τσάντα ώμου είτε σε χειρός.