Έρχεται το «Darker: Fifty Shades Darker As Told By Christian»

Αν είσαι μια από εκείνες που λατρεύει τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και ειδικότερα αν είσαι μια Mr Grey’s Lover  σου έχω τα καλύτερα νέα. Είναι έτοιμο το δεύτερο – όλο υποσχέσεις – βιβλίο της E.L. James, από την οπτική γωνία του αγαπημένου μας Christian Grey.

Το «Darker: Fifty Shades Darker As Told By Christian»  είναι μια επανάληψη του δεύτερου βιβλίου της γνωστής τριλογίας, αλλά αυτή τη φορά από την οπτική του Christian, αντί αυτή της Anastasia.

«Το κεφάλι του Christian είναι το πιο τρομακτικό μέρος! Το γράψιμο του «Darker» μου έδωσε νέες ιδέες για το χαρακτήρα του και τα κίνητρά που έχει. Ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα βρουν, αυτές τις νέες ιδέες, όσο συναρπαστικές τις βρήκα και εγώ» δήλωσε η συγγραφέας του βιβλίου E L James.

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε η εκδότρια του βιβλίου Selina Walker προσθέτοντας: «Ο Christian Grey είναι ένας από τους πιο συγκρουόμενους και χαρισματικούς ήρωες της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας και αυτό το νέο βιβλίο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Στο «Darker», η Ana και ο Christian αντιμετωπίζουν μερικές, φαινομενικά, ανυπέρβλητες προκλήσεις. Εγώ, όπως και οι υπόλοιποι φαν, ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε περισσότερα».

screen-shot-2017-10-10-at-14-42-55-1507642993

Στο αντίστοιχο, πρωτότυπο βιβλίο «Fifty Shades Darker» ο Christian επιστρέφει από την προηγούμενη, στοιχειωμένη του ζωή στην ανανεωμένη σχέση του με την Ana. Καθώς ξαναχτίζουν τη σχέση τους και την εμπιστοσύνη μεταξύ τους, βρίσκοντας μια σταθερότητα, την εμφάνιση τους κάνουν σκοτεινές φιγούρες αποφασισμένες να καταστρέψουν την ευτυχία τους.

Το «Darker» θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου σε έντυπη, ηλεκτρονική και ηχητική μορφή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σημειώσεις την ημερομηνία και να περιμένεις.

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *