Στα περισσότερα σπίτια πια κυριαρχεί το μοντέρνο και πιο μίνιμαλ design. Εδώ θα δεις όμως πώς μπορείς να προσθέσεις vintage πινελιές στο σπίτι σου, γιατί τίποτα δεν είναι πιο διαχρονικό από ένα retro κομμάτι!

Ξεκίνα από ψηλά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ITEMZ (@itemz.be)

Όταν λέμε από ψηλά εννοούμε φυσικά το ταβάνι. Οποιοσδήποτε χώρος, τραπεζαρίας ή καθιστικού, θα επωφεληθεί από έναν vintage πολυέλαιο. Ανάλογα από το στιλ που έχει ήδη ο χώρος σου μπορείς να διαλέξεις έναν πολυέλαιο που να δένει αρμονικά ή έναν που να δημιουργεί αντίθεση.

Vintage Καθρέπτες

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAISON COEUR (@maison_coeur)

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας vintage καθρέπτης στον διάδρομο της εισόδου σου ή στο σαλόνι. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις πολλούς μικρούς καθρέπτες και να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό gallery wall.

Επένδυσε σε έναν καναπέ

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madhu (@austinjungalow)

Οι vintage καναπέδες είναι τόσο όμορφοι και μπορούν να εναρμονιστούν σχεδόν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης. Εάν δεν θέλεις να επενδύσεις σε ένα τόσο μεγάλο έπιπλο μπορείς απλά να προσθέσεις μια κλασική πολυθρόνα-μπερζέρα στην ήδη υπάρχουσα επίπλωσή σου.

Μικρά αντικείμενα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karst Rauhé (@karrrrst)

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να προσθέσεις vintage πινελιές στον χώρο σου. Πρόσθεσε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, για παράδειγμα μια φωτογραφική μηχανή, ένα πικάπ ή βιβλία. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε διαφορετικά σημεία στον χώρο σου ή να τα συγκεντρώσεις όλα σε μια vintage γωνιά.

Πίνακες ζωγραφικής

Όσον αφορά την τέχνη στις vintage πινελιές μπορείς να επιλέξεις έναν μεγάλο πίνακα και να τον τοποθετήσεις σε περίοπτη θέση στο σαλόνι σου. Ιδανικά επέλεξε έναν ασπρόμαυρο πίνακα ζωγραφικής.

Vintage γωνιά διαβάσματος

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Happy Chairs (@thehappychair)

Εάν λατρεύεις το διάβασμα και σου αρέσει στον ελεύθερο χρόνο σου να απομονώνεσαι τότε μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις τη δική σου vintage γωνιά διαβάσματος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια άνετη καρέκλα ή πολυθρόνα και ένα vintage τραπεζάκι!

featured photo: @cocojohnson