Το trick για να μετατρέψεις το ζεστό τσάι σου σε ice tea

Το trick για να μετατρέψεις το ζεστό τσάι σε ice tea

ΟΚ, το να αγοράσεις ένα μπουκάλι ice tea είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ειδικά για τα απογεύματα που τελειώνεις τη δουλειά και δε θες να φτιάξεις ακόμα έναν καφέ. Τώρα όπως που οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες και εσύ έχεις ξεμείνει με άφθονα φακελάκια τσάι, πώς μπορείς να μετατρέψεις το ζεστό τσάι σου σε ice tea;

Πώς να φτιάξεις το τέλειο iced tea

Unsplash/William Moreland

Το trick είναι απλό

Για να μετατρέψεις το ζεστό τσάι σου σε ice tea, ετοίμασε το ζεστό σου με τη συνηθισμένη διαδικασία. Έπειτα βάλε το στο ψυγείο για να κρυώσει. Φρόντισε πριν, αφού έχεις αφήσει το φακελάκι για αρκετά λεπτά μες στην κούπα, να περιμένεις το τσάι να πάρει θερμοκρασία δωματίου για να το βάλεις στο ψυγείο. Δεν αλλάζει κάτι στις ποσότητες. Για ένα ποτήρι ice tea, χρησιμοποιείς ένα φακελάκι.

Ένας πιο γρήγορος τρόπος είναι να βάλεις απευθείας το ζεστό τσάι σου σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο. Έχοντας πρώτα χρησιμοποιήσει 2-3 φακελάκια για κάθε κούπα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις περισσότερο τσάι, το οποίο μπορείς να βάλεις στο ψυγείο, για να απολαύσεις ένα ρόφημα και αργότερα. Διατηρείται ως και τρεις μέρες.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.