Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να πετύχουν αμέσως σε ένα job interview

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να πετύχουν αμέσως σε ένα job interview

Εσένα πόσο είναι το ποσοστό επιτυχίας σου;

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να ξέρεις λεπτομέρειες για το ζώδιό σου τότε σίγουρα τα ψάχνεις όλα! Είτε αυτό αφορά το γούστο σου στην διακόσμηση του σπιτιού είτε ακόμα και εργασιακά θέματα.

Μία από τις τελευταίες έρευνες ισχυρίζεται ότι το ζώδιό σου και τα χαρακτηριστικά του ζωδιακού κύκλου μπορούν να σου δώσουν ένα πλεονέκτημα κατά την υποβολή αιτήσεων για εργασία. Συγκεκριμένα σχετίζεται με το κατά πόσο είσαι περισσότερο προσανατολισμένη στο στόχο σου και στην επιτυχία. Ίσως είσαι πιο σίγουρη και τολμηρή, κάτι που σε βοηθά να εντυπωσιάσεις τους συνομιλητές σου και να λάμψεις σε ένα job interview.

Ας δούμε τι έδειξε και η έρευνα!

Οι ειδικοί στο PsychicWorld.com ρώτησαν 2.408 άτομα εάν τους είχε προσφερθεί ποτέ μια θέση εργασίας κατευθείαν σε μια συνέντευξη, πριν καν τελειώσει η διαδικασία. Και τα αποτελέσματα νομίζουμε δείχνουν πολλά για το κάθε ζώδιο.

Ποια ζώδια λοιπόν ''έσκισαν'' στην συνέντευξή τους;

Παρακάτω βρίσκονται τα ποσοστά των ανθρώπων στους οποίους προσφέρθηκε αμέσως δουλειά.

Αιγόκερως - στο 84% Παρθένος - στο 75% Υδροχόος - στο 73% Σκορπιός - στο 69% Δίδυμοι - στο 67% Λέων - στο 61% Τοξότης - στο 60% Ζυγός - στο 55% Κριός - στο 51% Ταύρος - στο 43% Ιχθείς - στο 36% Καρκίνος - στο 32%

Σε περίπτωση που ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που βρίσκονται λίγο πιο χαμηλά στην κατάταξη, δεν θα πρέπει να ξεχνάς κάτι. Πρόκειται για μία μόνο μελέτη 2.408 ατόμων και πιθανότατα δεν αντικατοπτρίζει την εμπειρία όλων των συμμετεχόντων σε συνεντεύξεις εργασίας. Ίσως είσαι μια Καρκίνος που είσαι απίστευτη στις συνεντεύξεις. Ίσως από την άλλη είσαι μια Αιγόκερως που σπάνια τα έχεις καταφέρει. Το βασικό είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς και να μην το βάζεις κάτω, ανεξάρτητα από το ζώδιό σου!

featured photo: unsplash.com/@brookecagle
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.