Πως κατατάσσονται τα ζώδια με βάση το γούστο τους στην διακόσμηση

Πως κατατάσσονται τα ζώδια με βάση το γούστο τους στη διακόσμηση

Όσον αφορά τη διακόσμηση ενός σπιτιού, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Ενώ μερικοί μπορεί να προτιμούν πιο τολμηρά, φωτεινότερα στιλ, άλλοι κλίνουν προς μια πιο ταπεινή διακόσμηση. Κάποιοι μπορεί να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν τα σπίτια τους απίστευτα καλαίσθητα, Eνώ μερικοί προτιμούν να κάνουν τον χώρο τους απλά λειτουργικό. Τις περισσότερες φορές, το ζώδιο του κάθε ανθρώπου μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το ποιος έχει το πάνω χέρι όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Παρακάτω είναι μια κατάταξη όλων των ζωδίων, με βάση το πόσο καλό είναι το γούστο τους στη διακόσμηση του σπιτιού τους

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν έντονη την επιθυμία να κάνουν τα πάντα γύρω τους - τις σχέσεις τους, την επαγγελματική τους ζωή και ναι, τα σπίτια τους - ισορροπημένα και όμορφα. Ξέρουν πώς να διαλέγουν κομψά έπιπλα σε ένα σπίτι. Ξέρουν πώς να κάνουν ένα μέρος αισθητικά ευχάριστο χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ σκληρά. Για αυτό βρίσκονται και στην πρώτη θέση της λίστας μας!

Ταύρος (20 Απριλίου έως 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος δεν φοβάται να επενδύσει στο σπίτι του και να κάνει αγορές σε είδη υψηλότερης ποιότητας. Στοχεύει μόνο στην αγορά εκλεπτυσμένων και άνετων κομματιών παρά στην αγορά κάτι που είναι απλά εξωτερικά όμορφο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι συνήθως προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που κάνει τους φίλους τους να έρχεται σε αυτούς, και ως εκ τούτου, τα σπίτια τους είναι συνήθως το κατάλληλο μέρος. Έχουν πάντα επίγνωση των πιο πρόσφατων τάσεων - από χρώματα, αξεσουάρ, gadgets και τις χρησιμοποιούν στην διακόσμηση του σπιτιού τους.

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

Ο Λέων πιστεύει ότι το σπίτι του είναι μια άμεση αντανάκλαση του ποιος είναι. Ξέρει ακριβώς πώς να δημιουργήσει στο σπίτι του μια ατμόσφαιρα που να προσελκύει την προσοχή με προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι δεν είναι αυτοί που εστιάζουν πραγματικά σε αυτό που θέλουν, αλλά σε αυτό που θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα στο χώρο τους. Είναι περισσότερο επικεντρωμένοι στο να κάνουν τον χώρο άνετο. Οπότε ενώ ο χώρος μπορεί να μην είναι πάντα μια δήλωση της προσωπικότητάς τους, εξακολουθούν να έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια πολύ κομψή, ζεστή ατμόσφαιρα στα σπίτια τους που είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι τείνουν να προτιμούν ένα μινιμαλιστικό, μοντέρνο στιλ στα σπίτια τους. Κάτι που μοιάζει αβίαστο και εστιάζεται περισσότερο στην λειτουργικότητα παρά στην αισθητική. Παρ 'όλα αυτά, η αγάπη τους για ουδέτερες παλέτες και κομψές γραμμές και έπιπλα τείνουν να τους προσφέρουν ένα κλασικό στιλ.

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι δεν θα αναζητήσουν μια τολμηρή αλλαγή. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο στον χώρο τους και να μην έχουν κάτι πολύ περίπλοκο για να αντιμετωπίσουν. Αν και οι Παρθένοι είναι περισσότερο από ικανοί να συνθέσουν ένα κομψό, εκλεπτυσμένο design στα σπίτια τους, τείνουν να προτιμούν το απλό στιλ, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε άλλους στόχους που θεωρούν πιο σημαντικούς.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και ονειροπόλοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν έναν τόνο ιδεών για την διακόσμηση του σπιτιού τους. Aλλά η ανάγκη τους να διατηρούν τα πράγματα χαλαρά θα υπερισχύει της δημιουργίας ενός συνεκτικού σχεδιασμού. Θα έχουν ένα υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων, αλλά ίσως περισσότερα ασύμβατα διακοσμητικά / έπιπλα. Ενώ το σπίτι τους θα είναι χαλαρό και ελεύθερο, δεν μπορεί πάντα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο κομψά σπίτια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θα σχεδιάσει τον χώρο του για να είναι η δική του ιδιωτική απόδραση από τον έξω κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταβάλει καμία προσπάθεια στο στιλ, απλά δεν θα χρησιμοποιήσει παραδοσιακά μοτίβα. Ένας Σκορπιός είτε θα κολλήσει σε ένα πολύ σκούρο χρώμα, είτε σε ένα φωτεινό, δυνατό χρώμα με μοναδικά αντικείμενα για να αναδείξουν τις εσωτερικές σκέψεις και συναισθήματά του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εστίασή τους είναι περισσότερο στο δικό τους απόρρητο, οπότε είναι μια έκπληξη το πόσο έντονα θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν το χώρο τους ώστε να είναι κομψός.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Ένας Υδροχόος ενδιαφέρεται περισσότερο να επενδύσει το χρόνο και τα χρήματά του σε άλλα πράγματα και όχι στη διακόσμηση του δικού του χώρου. Πάντα στοχεύοντας σε ιδιόμορφα αντικείμενα, θα κάνει το χώρο του διαφορετικό από τις τάσεις της μόδας. Θα αφήσει το σπίτι του να αντανακλά άμεσα τι είναι σημαντικό για αυτόν, αλλά δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει τα πράγματα να φαίνονται τέλεια ή μοντέρνα.

Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Η αναποφασιστικότητα του Κριού τείνει να παρεμποδίζει την ικανότητά του να ολοκληρώσει αυτό που ξεκινά. Μπορεί να είναι πολύ ενθουσιασμένος με ένα συγκεκριμένο θέμα ή μοτίβο, αλλά θα κουραστεί γρήγορα να ασχολείται με τις λεπτομέρειες. Κάτι που μπορεί να κάνει το σπίτι του να φαίνεται πιο ακατάστατο και όχι προσεκτικά διακοσμημένο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Ένας Τοξότης είναι απολύτως ικανός να συνδυάσει έναν δημιουργικό σχεδιασμό σπιτιού, αν όμως έμενε στο σπίτι του πραγματικά αρκετά καιρό για να το κάνει. Ο Τοξότης θέλει να εξερευνήσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Oπότε η εστίασή του δεν είναι να δημιουργήσει ένα σούπερ κομψό σπίτι.

featured photo: pexels.com/Terje Sollie
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.