Ενώ περιμένουμε με υπομονή την τρίτη σεζόν του The Bear και συνεχίζουμε να θρηνούμε το τέλος του Succession, έχουμε μερικά καλά νέα. Έρχεται ένα νέο οικογενειακό δράμα υψηλών απαιτήσεων στο Netflix που μοιάζει με συνδυασμό και των δύο αυτών εξαιρετικών τηλεοπτικών σειρών.

Ποια είναι η πλοκή του Black Rabbit;

Η σειρά διαδραματίζεται στον αποκλειστικό κόσμο της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης και επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι αδελφών. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: “Όταν ο ιδιοκτήτης ενός hotspot της Νέας Υόρκης (Jude Law) επιτρέπει στον αδελφό του (Jason Bateman) να επιστρέψει στη ζωή του, ανοίγει την πόρτα σε κλιμακούμενους κινδύνους που απειλούν να γκρεμίσουν όλα όσα έχει χτίσει”.

Έχει δύο αδέλφια που έρχονται σε σύγκρουση, μεγάλες βραδιές, χάος και κινδύνους. Ακούγεται τέλειο!

Ποιος θα πρωταγωνιστήσει στο Black Rabbit;

Πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα δούμε σε αυτή τη σειρά. Τα δύο αδέρφια υποδύονται ο Jude Law και ο ηθοποιός του Ozark, Jason Bateman, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τα δύο πρώτα επεισόδια.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Perchman 🇨🇵 (@perchman.fr)

Τους Law και Bateman θα πλαισιώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Troy Kotsur (CODA), ο οποίος θα υποδυθεί έναν τοπικό bookie με δεσμούς με το οργανωμένο έγκλημα. Η Abbey Lee (Lovecraft Country) είναι μια δυναμική μπάρμαν, η Odessa Young (The Staircase) θα υποδυθεί μια τοπική καλλιτέχνιδα τατουάζ, ο Ṣọpẹ́ Dìrísù (Slow Horses) θα υποδυθεί τον Wes, έναν διακεκριμένο μουσικό και επιχειρηματία, η Dagmara Dominczyk (Succession) θα υποδυθεί τη Val, μια εύπορη φιλάνθρωπο της Νέας Υόρκης και πρώην σύζυγο του Jake και η Amaka Okafor (Bodies) θα υποδυθεί μια φιλόδοξη σεφ.

Πότε θα βγει στον αέρα το Black Rabbit;

Η σειρά γυρίζεται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να βρει το δρόμο της στο Netflix.

Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και μονταριστεί η σειρά, πιθανότατα θα φτάσουμε στο τέλος του έτους. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε τα πρώτα πλάνα γύρω στο φθινόπωρο-χειμώνα.

Δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν κι άλλες λεπτομέρειες, όπως το τρέιλερ και πρόσθετα στοιχεία της πλοκής. Αν μοιάζει με τις δύο σειρές με τις οποίες έχει συγκριθεί, θα μπορούσε να είναι μία από τις νέες καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix.