Αγαπάμε τις αλλαγές και πιστεύουμε πάντα πως είναι για καλό. Μια γυναίκα όμως βασίζει πολλά παραπάνω στην εξωτερική της εμφάνιση, από το να είναι απλά “ευπαρουσίαστη’. Συχνά, οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, είτε είναι ένα έντονο κραγιόν είτε ένα καινούριο χτένισμα, υποδηλώνουν αλλαγές στην ψυχολογία μας και τον τρόπο που θέλουμε να εκφραστούμε. Σκέφτεσαι, λοιπόν, να υιοθετήσεις το platinum blonde ως το σημείο αναφοράς σου;

Δες τι πρέπει να προσέξεις, και εμπνεύσου από μερικές από τις αγαπημένες μας αλλαγές.

Το να κάνεις μια τέτοια αλλαγή είναι μια διαφορετική εμπειρία για τον καθένα. Αν έχεις ήδη ξανθό χρώμα δεν θα δυσκολευτείς τόσο. Αν, όμως, είσαι μελαχρινή, η διαδικασία θα πάρει χρόνο, χρήματα και μπορεί να είναι επίπονη. Είναι απίστευτα σημαντικό να βρεις έναν κομμωτή που εμπιστεύεσαι, και βλέπεις σε αυτόν το ταλέντο, την εργατικότητα και τη θέληση του να σε αναλάβει.

Να θυμάσαι πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα μαλλιά σου θα ταλαιπωρηθούν. Όμως όσο τα προσέχεις και δεν τα επιβαρύνεις θα είσαι καλυμμένη. Φρόντισε να προμηθευτείς αρκετά προϊόντα περιποίησης συγκεκριμένα για το σκοπό σου, και μη βαριέσαι να κάνεις μάσκες και άλλες θεραπείες συστηματικά. Όχι μόνο θα κρατήσεις καλύτερα το χρώμα σου, αλλά και θα βγεις από τη δυσάρεστη θέση ενός μη προγραμματισμένου κουρέματος. Αν δεν έχεις ξαναβάψει τις ρίζες σου, ίσως ενοχληθείς από την επαφή της βαφής με το κρανίο σου. Κάτι που είναι όμως απόλυτα φυσιολογικό. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα ή βλέπεις πως κάτι πάει λάθος, ενημέρωσε τον κομμωτή σου άμεσα!

elle.com

Ιδανικά, το καινούριο σου look τονίζει απαλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου χωρίς να σε χλωμιάζει, όπως συνέβη η Jennifer Lawrence.

Γιατί να τολμήσεις το platinum blonde
elle.com

Τόνισε το φυσικό ξανθό σου χρώμα όπως η Poppy Delevigne, δίνοντας μια ροκ άποψη στο look.

Γιατί να τολμήσεις το platinum blonde
elle.com

Λαμπερό αποτέλεσμα από την Karlie Kloss.

Imaginisceblog.com

Αγαπημένη ριζική αλλαγή της Vanessa Hudgens, που ομολογούμε πως μας άρεσε πολύ!

Δες ακόμα:
Το συστατικό που δεν ήξερες ότι χρειάζεται η beauty ρουτίνα σου
Μια ολόκληρη γενιά γυναικών χρησιμοποιεί τη mascara με λάθος τρόπο
7 hairstyles ιδανικά για λεπτά μαλλιά