Το Pinterest είναι η παντοτινά αγαπημένη μας πηγή έμπνευση για τη διακόσμηση. Ευτυχώς σε αυτή την πλατφόρμα υπάρχουν πολλά αξιόπιστα accounts που μπορούν να σε εξοπλίζουν με ιδέες.

Συγκεντρώσαμε τους SOS λογαριασμούς στο Pinterest που αξίζει να παρακολουθείς.

Emily Henderson Design

Οι Pinterest λογαριασμοί που θα σου δώσουν όλες τις ιδέες διακόσμησης που χρειάζεσαι

Με αισθητική γεμάτη φως και φρέσκες ιδέες ο λογαριασμός της είναι γεμάτος έμπνευση για όσους θέλουν ένα απλό backround με έπιπλα που έχουν χαρακτήρα. Η ίδια είναι σχεδιάστρια, στυλίστρια, συγγραφέας και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Φαίνεται να ξέρει καλά πώς να κάνει έναν χώρο να έχει προσωπικότητα και ιδιαίτερο design.

Bigger Than The Three Of Us

Όταν η Ashley και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα σπίτι στο Missouri, χρειάστηκε να το φτιάξουν από το μηδέν. Την εμπειρία αυτή την κατέγραψαν και εδώ και έξι χρόνια γεμίζουν με ιδέες τον λογαριασμό τους στο Pinterest. Ευτυχώς, οι ιδέες τους μπορούν να φανούν σούπερ χρήσιμες και σε σένα. Ο συνδυασμός vintage και σύγχρονων στοιχείων που προβάλλουν είναι ό,τι πιο 2020 μπορούσες να ζητήσεις.

A Whimsy Wonderland

Οι Pinterest λογαριασμοί που θα σου δώσουν όλες τις ιδέες διακόσμησης που χρειάζεσαι

Η Jen και η Cort είναι φίλες και λατρεύουν το χρώμα. Από την αίσθηση του στυλ τους μέχρι τους διακοσμητικούς τους στόχους, όλα περιλαμβάνουν φωτεινά, τολμηρά χρώματα. Θα κάνεις αρκετές από τις ιδέες τους save, για την έμπνευση που θέλεις μαζεμένη στο board σου.

Victorian Road Restoration

Ακόμα ένα ταξίδι διακόσμησης σε φωτογραφίες. Η Lucy και ο Dan έχουν κρατήσει όλες τις αλλαγές και τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν για να μεταμορφώσουν το βικτωριανό σπίτι τους. Τα καλά νέα είναι πως οι περισσότερες θα χρησιμεύσουν και σε εσένα.

featured image: stylist.co.uk