Ομολογουμένως, όσον αφορά τα είδη δαχτυλιδιών θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πιο δημοφιλή, όμορφα και εντυπωσιακά είναι τα γνωστά engagement rings. Δηλαδή το γνωστό δαχτυλίδι αρραβώνων ή διαφορετικά το λαμπερό μονόπετρο για την πολυπόθητη -για κάποιες- πρόταση γάμου.

Καλά όλα αυτά μέχρι εδώ, τι γίνεται όμως με αυτές που δεν είναι δεσμευμένες; Δεν έχει το δικαίωμα μια ελεύθερη κοπέλα να φορά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο;

Pinky rings: το νεο trend για τα μονοπετρα

Κι όμως πλέον λύνεται και αυτό το ζήτημα αφού πολλές stars και διάφορες γνωστές προσωπικότητες κάνουν πλέον τάση τα pinky rings.

Οι δημιουργοί της εταιρείας Fred and Far, Samira Far και Melody Godfred, σχεδιάζουν εντυπωσιακά pinky μονόπετρα στο όνομα του self-love, της αγάπης δηλαδή για τον εαυτό μας.

Pinky rings: το νεο trend για τα μονοπετρα

Η Amber Rose και η Lucy Hale ήδη φορούν και ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό το γνωστό πλέον δαχτυλίδι.

Οι δύο creators προσπαθούν μέσα από αυτή την καμπάνια να ωθήσουν την κάθε ξεχωριστή γυναίκα να μάθει να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της, ενώ παράλληλα υπερασπίζεται τα θέλω και τις επιλογές της χωρίς την απαραίτητη στήριξη ενός συντρόφου. Στο site θα προσέξεις όλα αυτά που πρεσβεύουν οι δημιουργοί, με πιο σημαντική επισήμανση το εξής: Reclaim yourself. Wear a symbol of belonging. To yourself. Redeem yourself!

Στη σελίδα του Fred and Far μπορείς να βρεις το δαχτυλίδι της επιλογής σου, σε 14K ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό και λευκόχρυσο, ενώ υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις και ασήμι.