Οι oversized ζακέτες μας προστατεύουν από το κρύο και μπορούν να μετατρέψουν το outfit μας σε ιδιαίτερα stylish στις street style εμφανίσεις μας. Είναι μακριές, loosy, σε διάφορα χρώματα, με black & white prints, με γεωμετρικά σχέδια, μονόχρωμες, πλεκτές, μάλλινες. Σε όλες τις περιπτώσεις ζεστές και μαλακές. Δημιουργούν ένα cozy και άνετο look τόσο για τις βόλτες μας όσο και για το γραφείο, εφόσον συνδυαστούν σωστά.

Πως θα τις φορέσεις

Ταιριάζουν με sneakers και flat παπούτσια αλλά και με τις αγαπημένες over the knee boots ανάλογα το στυλ και που έχεις να πας.

lindsaymarcella.com
lindsaymarcella.com
Gina Ruiz

Με ένα jean, ένα lingerie top και μία oversized ζακέτα συνδυασμένα με τα κατάλληλα αξεσουάρ αποτελεί μία ιδανική επιλογή τόσο για πρωινές όσο και τις βραδινές μας βόλτες. Είτε σε λευκούς τόνους το πρωί είτε σε πιο σκούρους και κυρίως μαύρους, το outfit μας αποπνέει ένα sexy αέρα.

siizu.com
siizu.com

Η oversized ζακέτα συνδυάζεται υπέροχα με ένα φόρεμα με διάφορους τρόπους. Το πρωί μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό φόρεμα είτε mini είτε maxi μαζί με τα ankle boots μας ή τα αγαπημένα άνετα sneakers μας.

Gina Ruiz
Gina Ruiz

Ένας ωραίος συνδυασμός επίσης  μπορεί να επιτευχθεί με ένα απλό T-shirt, μία φούστα και από πάνω μία oversized  ζακέτα. Είναι μία stylish επιλογή που διακρίνεται από ένα νεανικό τόνο.

ecstasycoffee.com
ecstasycoffee.com

Πέρα από τις casual εμφανίσεις μας μπορούμε να φορέσουμε μία oversized ζακέτα και στο γραφείο. Ένα πουκάμισο με μία zip culotte ή ένα παντελόνι office σε ίσια γραμμή μπορούν να αποτελέσουν ιδανικά look  για το γραφείο μαζί με μία oversized  ζακέτα. Επίσης, οι ζώνες πάνω από τη ζακέτα δίνουν μία αίσθηση κομψότητας.

Le Fashion
Le Fashion

Τόλμησε και διάλεξε ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι, μια oversized  ζακέτα σε ένα έντονο χρώμα. Έτσι, με το υπόλοιπο look total black η colourful ζακέτα θα αναδείξει το στυλ και θα του δώσει έναν αέρα ζωντάνιας μέσα στο μουντό φθινοπωρινό καιρό.

Be Daze Live
Be Daze Live