Τα Mums Handmade δεν έχουν έρθει μόνο για να μας ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά για να μας ανανεώσουν το look μας και να μας χαρίσουν στιλ σε κάθε εμφάνιση. Πρόκειται για 100% ελληνικό brand με πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ, που φυσικά δημιουργούν μόνο Ελληνίδες μαμάδες. Η επιτυχία δεν ήταν καθόλου τυχαία, σε αντίθεση με την ιδέα για τη δημιουργία των ρούχων. Η σχεδιάστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις απλά ένα κομψό fashion κομμάτι. Η επιτυχία έγκειται και στην ποιότητα, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποιεί 100% βαμβακερά και ελαστικά νήματα πολύ υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, η ιδιαίτερη και πρωτότυπη πλέξη των ρούχων, που παραμένει μυστικό, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να εκτοξευτεί το brand και να κάνει όλο το χώρο της μόδας να αγαπήσει τις μοναδικές Mums Handmade ζακέτες. Η υπέροχη αυτή δουλειά μας έκανε να προσεγγίσουμε την σχεδιάστρια, Χριστίνα Πελτέκη, για να μας μιλήσει για την μέχρι τώρα πορεία της αλλά και τους στόχους της για το μέλλον.

Μία απορία που είχαμε εξαρχής ήταν αυτή σχετικά με τα social media. Όπως μπορεί κανείς να δει, κυρίως μέσα από το instagram, οι πλεκτές ζακέτες βρίσκονται παντού και επιλέγονται από κάθε style icons. Το προφίλ μάλιστα των Mums Handmade ξεπερνά τους 59.9k followers. Η Χριστίνα Πελτέκη μας είπε χαρακτηριστικά πως “τα social media βοηθούν στην καλύτερη διαφήμιση, όπως επίσης και οι fashion bloggers. Αν μια blogger φορέσει το ρούχο σου τότε υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση και περισσότερη εμπιστοσύνη. Εκείνες κυλούν την μόδα και σίγουρα το πελατολόγιο σου θα αυξηθεί αν τις δει να φορούν το δικό σου προϊόν”.

unnamed-1-custom

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο brand δεν το στηρίζουν μόνο Ελληνίδες αλλά και πολλές γυναίκες του εξωτερικού. Μάλιστα, όπως μας τόνισε και η ίδια η σχεδιάστρια, εντυπωσιάστηκε από το μεγάλο ενδιαφέρον Γερμανίδων bloggers που έτρεξαν και αγόρασαν τις πλεκτές ζακέτες και στήριξαν συνειδητά από την αρχή αυτή την προσπάθεια. Η Χριστίνα Πελτέκη, όπως είδαμε, πιστεύει πολύ στα κορίτσια της μόδας και των social media και έχει δείξει και εκείνη με την σειρά της εμπιστοσύνη απέναντι σε εκείνες.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις από το πασίγνωστο brand δεν σταματούν εδώ. Θέλαμε, εννοείται, να μάθουμε τα μελλοντικά σχέδια και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει. Δεν μας άφησε παραπονεμένες και μας αποκάλυψε τους στόχους της. “Οι στόχοι μας είναι να μπούμε στη βιοτεχνία. Θα χρησιμοποιήσουμε μηχανή αλλά θα παραμείνουμε πιστοί στο χειροποίητο. Τα mums θα είναι πάντα χειροποίητα και 100% από Ελληνίδες μαμάδες.” Ωστόσο, περιμένουμε και για τη φετινή σεζόν πολλές εκπλήξεις για νέα ρούχα και αξεσουάρ, τις οποίες δεν μπορούμε αποκαλύψουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν ανάρπαστα.

unnamed-2-custom

Για τις ενδιαφερόμενες, που θέλουν ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ντουλάπα τους, θα πρέπει να ξέρετε ότι τα Mums Handmade, βρίσκονται σε επιλεγμένες μπουτίκ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό. Όπως μας ενημέρωσε η σχεδιάστρια το brand δουλεύει κυρίως μέσω του e-shop που εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσετε σε αγορά. Επίσης, αξίζει να γνωρίζετε ότι οι oversized ζακέτες είναι one size, και δημιουργούνται κατόπιν παραγγελία ειδικά για εσάς. Κάθε ζακέτα είναι ξεχωριστή, μοναδική και μπορεί να την φορέσει οποιαδήποτε γυναίκα, σε οποιαδήποτε ηλικία, όποιο και αν είναι το στιλ της. Αξίζει λοιπόν, να στηρίξουμε ένα ελληνικό προϊόν από μία πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια που σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει το χώρο της μόδας.