Στην elo θα βρεις όλα όσα θέλεις για το ντύσιμο σου είτε είναι αθλητικό είτε πιο chic. Αυτό που θα σου τραβήξει αμέσως την προσοχή είναι σίγουρα ο συνδυασμός αρχαιοελληνικής και pop art αισθητικής. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τα ρούχα της elo, αλλά και όλα τα προϊόντα της, τόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Τι παραπάνω πρέπει να γνωρίζεις;

Η elo είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στο ένδυμα από το 1967. Το κυριότερο είναι πως το σύνολο της παραγωγής φτιάχνεται στην Ελλάδα. Όλα τα ρούχα καθώς και οι πετσέτες έχουν δημιουργηθεί από 100% φυσικό ελληνικό βαμβάκι και ειδικότερα οι πετσέτες είναι υφασμένες στον αργαλειό. Ταυτόχρονα όλα τα prints έχουν ως βάση τους το νερό και οι συσκευασίες είναι μόνο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand myeLo Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand myeLo

Από το 2014 μπήκε δυναμικά στο χώρο της παραδοσιακής παραγωγής η 2η γενιά. Έτσι δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα υπέροχα σαπούνια που θα βρεις στην elo, με αγνά φυσικά προϊόντα. Όλα τους παρασκευάζονται από υλικά υψηλής φυσικής αξίας όπως ελαιόλαδο, μέλι, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, δυόσμος, λεβάντα, νυχτολούλουδο, καστορέλαιο, αλόη. Και μην παραλείψουμε το πιο ιδιαίτερο όλων, το γάλα γαϊδούρας!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand myeLoΌλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand myeLo

Στην elo θα βρεις και κάτι ακόμα που θα σε ενθουσιάσει. Ρούχα για παιδιά. Εάν ποτέ έχει χρειαστεί να αναζητήσεις ρούχα για το δικό σου παιδί ή για δώρο σίγουρα ξέρεις πόσο δύσκολο task είναι. Tα παιδιά συνήθως βαριούνται εύκολα, και ακόμα πιο εύκολα ότι έχει σχέση με το ρουχισμό. Σου εγγυόμαστε ότι με τα σχέδια και χρώματα των ρούχων της elo, δεν υπάρχει παιδί που δεν θα ενθουσιαστεί.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand myeLo

Μιλώντας για δώρα στην elo θα ανακαλύψεις προτάσεις δώρων που δεν είχες φανταστεί ακόμα. Οι επιλογές σε κούπες, μαγνητάκια αλλά και πετσέτες θαλάσσης είναι πολλές και σίγουρα θα αφήσουν ευχαριστημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό φίλο σου.

Τα προϊόντα της elo μπορείς να τα βρεις, εκτός από το  e-shop, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Περισσότερα στα Myelo, Facebook , Instagram