Καλώς όρισες στην εποχή του Υδροχόου. Παρόλο που έχουν υπάρξει διαμάχες σχετικά με το κατά πόσο είναι σωστό να χρησιμοποιείται ο όρος ”εποχή του Υδροχόου”, αυτό δεν σταμάτησε την αστρολόγο Lisa Stardust από το να τον χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με την Stardust, τον Φεβρουάριο πολλοί πλανήτες θα βρεθούν στον Υδροχόο. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή ξεκίνησε όταν ο Δίας και ο Κρόνος μπήκαν στον Υδροχόο, στις 21 Δεκεμβρίου «Ο Δίας και ο Κρόνος έκαναν μία από τις πιο όμορφες οπτικές συνδέσεις που έχει γίνει από τα μεσαιωνικά χρόνια.», αναφέρει η Chani Nicholas, αστρολόγος και ιδρύτρια μιας νέα εφαρμογής αστρολογίας.

Περάσαμε μέσα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, που στιγματίστηκε από την πανδημία και πολλά άλλα, αλλά οι αστρολόγοι βλέπουν την ελπίδα να ζωντανεύει. “Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται πολύ για το συλλογικό κομμάτι και τα συστήματα στα οποία ζούμε. Πώς να καινοτομήσουμε και να ενημερώσουμε αυτά τα συστήματα εάν είναι ξεπερασμένα ή ανεπαρκή ή ακατάλληλα.” Έτσι, αν κάτι δεν έχει νόημα, ο Υδροχόος μας ωθεί να σκεφτούμε “Γιατί το κάνουμε αυτό;” εξηγεί η Nicholas.

Τον Ιανουάριο θα υπάρχουν έξι πλανήτες στον Υδροχόο. Στις αρχές Φεβρουαρίου, θα έχουμε επίσης ένα νέο φεγγάρι στον Υδροχόο. Το νέο φεγγάρι θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου. «Τα νέα φεγγάρια συμβολίζουν σχεδόν πάντα νέες αρχές. Έτσι αυτή θα είναι μια πολύ ισχυρή στιγμή», λέει η Stardust. Εκτός από μια εντελώς νέα αρχή μπορεί επίσης να είναι μια νέα έκδοση μιας υπάρχουσας κατάστασης.

Αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή και θα δούμε πολλές αλλαγές να συμβαίνουν στη ζωή μας . Την αλλαγή θα την νιώσουν κυρίως οι Υδροχόοι. Ο Υδροχόος είναι ο πλανήτης της καινοτομίας, της τεχνολογίας, του ανθρωπισμού, της διαφορετικής νοοτροπίας. Οι αλλαγές θα αφορούν τη διαμαρτυρία, την ελευθερία του λόγου, τους φίλους, τους στόχους, τις ελπίδες, και θα είναι τεράστιες επειδή όλοι αυτοί οι πλανήτες συναντιούνται στον Υδροχόο και φέρνουν τις δικές τους ενέργειες σε αυτόν.

Ενώ ο Δίας στον Υδροχόο αφορά τους ανθρώπους που έρχονται μαζί και ενώνονται, ο Κρόνος στον Υδροχόο των ωθεί στο να μην προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Ο Κρόνος ασχολείται κυρίως με τη δομή και τη λογική. «Έτσι, όταν έχεις όλες αυτές τις διαφορετικές ενέργειες μαζί, καθώς και τη νέα σελήνη, δημιουργεί πραγματικά πολλά και ποικίλα συναισθήματα», λέει η Stardust. Η αστρολόγος πιστεύει επίσης πως ο τρόπος με τον οποίο συσχετιζόμαστε μεταξύ μας θα εξελιχθεί. Θα υπάρξει περισσότερη συμπόνια, περισσότερη κατανόηση και μια πιο εστιασμένη στο στόχο νοοτροπία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα δούμε πολλά πράγματα να αλλάζουν στον κόσμο. Άλλωστε είμαστε στη μέση της λήψης του εμβολίου για τον COVID19 και τα πράγματα θα αρχίσουν να μοιάζουν πιο αισιόδοξα. Θα υπάρξει αλλαγή σε πολλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, στις 17 Φεβρουαρίου, στις 15 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου, θα νιώσουμε μια ώθηση ενάντια στις Αρχές. «Θα δούμε πολλά πράγματα να αλλάζουν στον τρόπο που σχετίζονται οι άνθρωποι με τις κυβερνήσεις», τονίζει η Stardust.

Φέτος θα δούμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Αλλά δεν θα αισθανθούμε πραγματικά την αλλαγή έως ότου ο Υδροχόος μετακινηθεί στον Πλούτωνα, το 2024. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που αλλάζει και μεταμορφώνεται. Τότε είναι που θα υπάρξει ουσιαστική αναταραχή στην κοινωνία, και τέλος, θα δούμε την πραγματική αλλαγή να εφαρμόζεται στην κοινωνία.

Ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, οπότε ετοιμαστείτε. «Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική περίοδος για να ζεις», λέει η Stardust.

featured photo:  @nslebedinskaya