Δώσε ακόμη και το πιο απλό, μονόχρωμο μπλουζάκι σε μία Γαλλίδα και θα το δεις να αποκτά απευθείας φινέτσα και λάμψη. Κάπως έτσι συμβαίνει με όλα τα ρούχα που κυκλοφορεί το brand Sézane, καθώς όλα φέρνουν μαζί τους τον παριζιάνικο αέρα. Έτσι, αναπόφευκτα, η νέα συλλογή των Astro T-shirts μπήκε αμέσως στην wishlist μας.

Πλέον κάθε φορά που χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι για το ζώδιό σου, θα το λέει το t-shirt σου για σένα

Πόσες φορές χρειάστηκες περισσότερα από 20 λεπτά κοιτώντας ένα μενού για να παραγγείλεις φαγητό; Ίσως εκεί να ανίχνευσες και κάποιον εκνευρισμό από την πλευρά του σερβιτόρου που σε έχει ρωτήσει 3 φορές και απάντηση δεν έχει πάρει. Δεν θα ήταν όλα πιο εύκολα αν φορούσες μια μπλούζα που θα έγραφε πάνω με τεράστια γράμματα ΔΙΔΥΜΟΣ; Όλοι τότε θα ήταν ευτυχισμένοι και θα ήξεραν τι να περιμένουν.

Tα νέα Astro t-shirts από το Sézane επιτελούν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Μόνο που τα ζώδια είναι γραμμένα στα γαλλικά – μιας και όλα ακούγονται ωραιότερα στα γαλλικά. Μαζί φυσικά με κάθε αγορά, μπορείς να λάβεις μία ατομική κάρτα με λίγα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, που μπορεί να αποδειχθούν διαφωτιστικά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sézane (@sezane)

Πίσω από το Sézane βρίσκεται η Morgane Sézalory

Το συγκεκριμένο brand σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους και φυσικά τη χώρα που εκπροσωπεί. Τα ρούχα όμως του Sézane φοριούνται από χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως, καθορίζοντας το chic-casual στυλ. Τα περισσότερα κομμάτια παράγονται στην Ευρώπη κι αν ρωτήσεις τις αγαπημένες σου bloggers και influencers θα μάθεις ότι πρόκειται για ρούχα που διατηρούν την ποιότητά τους και δεν φθείρονται γρήγορα.

featured photo: Sezane