Οι ειδικοί από το @zar_athrou_stra εξηγούν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την ολική σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μάϊου κι όπως φαίνεται πολύ ευχαρίστως θα της έδιναν την κωδική ονομασία “ασκήσεις θάρρους”.

Οι εκλείψεις πάντα έχουν μια έξτρα αστρολογική δυναμική και ειδικότερα αυτήν την περίοδο που η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 26 Μάϊου γίνεται μέσα σε ένα φορτισμένο κλίμα αστρολογικών όψεων, σε σκιά ανάδρομου Ερμή με μπερδέματα σε επικοινωνία, σε αναδρομή πορεία του Κρόνου και επιρροή Ποσειδώνα που δίνει fake news (τετράγωνο με Ερμή) και προσφέρει πάθος αλλά και αυταπάτες (τετράγωνο Αφροδίτη).

Οι εκλείψεις πάντα αναφέρονται σε «σετ», μια σεληνιακή έκλειψη (Πανσέληνος) και μια ηλιακή έκλειψη (Νέα σελήνη) με διαφορά πάντα 15 ημέρων. Η σεληνιακή έκλειψη απελευθερώνει ενέργεια που αφορά στο βαθύτερο συναίσθημα και τονίζει αυτό που νιώθουμε και το πως το διαχειριζόμαστε. Στις 26 Μαΐου, 2:13 μ.μ έχουμε ολική έκλειψη σελήνης και Υπερπανσέληνο, όπου η σελήνη θα βρεθεί στο πιο κοντινό σημείο με τη Γη εξου και η κόκκινη απόχρωση που θα έχει λόγω εγγύτητας, και η οποία πραγματοποιείται στην 6η μοίρα του άξονα Τοξότη- Διδύμων με βασικό τίτλο της έκλειψης για όλους «Ασκήσεις Θάρρους»

Η ηλιακή έκλειψη που θα ακολουθήσει ως συνέχεια της σεληνιακής θα γίνει στις 10/6/21 και αφορά διαχείριση ξαφνικών γεγονότων. Η διάρκεια των εκλείψεων είναι αυτή που καθορίζει πόσο χρονικά θα μας επηρεάσει σε μήνες το εκάστοτε αστρολογικό φαινόμενο. Η συγκεκριμένη σεληνιακή έκλειψη στις 26/5 θα έχει επιρροή 3 μηνών.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο των εκλείψεων είναι πως λειτουργούν σαν ανοιχτές χρονοπύλες που ξυπνάνε σε κάποιες περιπτώσεις το παρελθόν ενεργοποιώντας μοίρες ζωδίων που αναφέρονταν σε παρόμοια γεγονότα και κάποιες φορές δίνουν συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο παρελθοντικό γεγονός με συγκεκριμένους ανθρώπους. Η συγκεκριμένη έκλειψη επαναφέρει καταστάσεις από Νοέμβριο 2012 και Μάιο 2013.

Μεταβλητά ζώδια

Πιο συγκεκριμένα η έκλειψη αυτή επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες του 1ουδεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 4,5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων. Τα μεταβλητά ζώδια καλούνται να πετάξουν τα δεκανίκια και αν απελευθερωθούν από πολυετή δύσκολα δεσμά.

Οι Δίδυμοι & Τοξότες: θα πρέπει να δώσουν προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων τους και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες. Παρασκηνιακές κινήσεις ίσως αποκαλυφθούν και ευκαιρίες για νέες σημαντικές ερωτικές γνωριμίες

Ιχθύες & Παρθένοι: θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε θέματα σπιτιού οικογένειας και καριέρας. Δημιουργήστε τις νέες συνθήκες ζωής που τόσο καιρό σκέφτεστε αλλά μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει, απαλλαχθείτε από τα βάρη σας και ανεξαρτητοποιηθείτε.

Παρορμητικά ζώδια

Για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερουςένας επώδυνος κύκλος προβλημάτων κλείνει. Ό,τι σας κούρασε τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα το 2020 τώρα εκπνέει και λήγει και με επεισοδιακό ίσως τρόπο. Μπερδέματα συναισθηματικά ξεδιαλύνουν και έρχεται η εξέλιξη και η ανανέωση σας.

Κριοί & Ζυγοί: Προσοχή σε υπογραφές και θέματα εκπαίδευσης, ή θέματα που έχουν κάνουν με το εξωτερικό. Για εσάς η έκλειψη λειτουργεί θετικά με άνοιγμα νέων προοπτικών. Πιθανότητα νέων σημαντικών ερωτικών γνωριμιών

Καρκίνοι & Αιγόκεροι: Επικεντρωθείτε στον τομέας της υγείας σας, κόψτε τις καταχρήσεις και βρείτε ξανά την ευεξία σας. Προσοχή πως εκφράζεστε στο εργασιακό περιβάλλον και σε θέματα παρασκήνιου. Απαλλαχθείτε από το άγχος και από τοξικούς ανθρώπους στην καθημερινότητα σας

Σταθερά Ζώδια

Για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ιδιαίτερα του 2ου δεκαήμερου, είστε γνωστοί φίλοι μας για την υπομονή σας όμως η έκλειψη αυτή σας φωνάζει δυνατά να μην συμβιβάζεστε άλλο σε καταστάσεις τοξικές για εσάς. Τολμήστε με σχέδιο σοβαρό την προσωπική έξοδο σας προς τον κόσμο που εσείς θέλετε και όχι οι άλλοι για εσάς. Τολμήστε και θα σας βγει σε καλό!

Ταύροι & Σκορπιοί: Θέματα οικονομικά, φορολογικά, χρέη προς διευθέτηση και τα λεφτά του συντρόφου έρχονται προς επίλυση στο προσκήνιο.

Λέοντες & Υδροχόοι: Είστε από τους κερδισμένους της έκλειψης, με τον τομέα του έρωτα του πάθους, της χαρούμενης διάθεσης, της δημιουργίας ακόμα και εγκυμοσύνης να πρωταγωνιστεί για εσάς και να σας φέρνει και σχέσεις από το παρελθόν μαζί με νέες πολύ σημαντικές γνωριμίες. Εστιάστε στα θέλω σας και στις ανάγκες σας, διαλέξτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και τα άστρα είναι μαζί σας.

Ανακάλυψε περισσότερα στο @zar_athrou_stra