Μπορεί να θυμάσαι την Julia Fox από το ντεμπούτο της στην ταινία Uncut Gems το 2019, όμως το όνομά της ξαναήρθε στο προσκήνιο μετά τις φήμες για πιθανή σχέση με τον Kanye West.

Ορίστε τι πρέπει να ξέρεις για την ανερχόμενη Fox που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στο προσεχές μέλλον.

 1. Γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε με τον πατέρα της και τον έναν αδερφό της στη Νέα Υόρκη, αφού η μητέρα της παρέμεινε στην Ιταλία με τον άλλο της αδερφό. Ήταν αρκετά ανεξάρτητη από μικρή, αφού ο πατέρας της δούλευε συνέχεια.
 2. Ξεκίνησε να βγαίνει μόλις από τα 14 της, πηγαίνοντας σε clubs και κάνοντας καταχρήσεις. Έφτασε σε σημείο να μη θέλει να διασκεδάζει με αυτόν τον τρόπο και μεγαλώνοντας έχει κλειστεί περισσότερο στον εαυτό της, προτιμώντας πιο χαλαρούς τρόπους διασκέδασης.
 3. Δούλεψε ως dominatrix το διάστημα που πήγαινε στο Λύκειο. Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτή την εμπειρία της, η ίδια δήλωσε στο Paper: «Δεν ήταν κάτι παράνομο, πήγαινα στη δουλειά μετά το σχολείο και το έβλεπα απλά ως παιχνίδι ρόλων που με βοήθησε στην μετέπειτα υποκριτική μου εμπειρία».
   
  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

 4. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 υποψήφιες για τον ρόλο της στην ταινία Uncut Gems. Στην αρχή οι παραγωγοί ήθελαν κάποια γνωστή ηθοποιό για τον ρόλο και δίσταζαν να την προσλάβουν, όπως δήλωσε η ίδια στο Vanity Fair. Όταν όμως είδαν τη χημεία της με τον συμπρωταγωνιστή της, Adam Sadler, αποφάσισαν ότι ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο.
 5. Μάλιστα, η ίδια όχι μόνο δεν ήταν γνωστή στο κοινό, αλλά δεν είχε κάνει και μαθήματα υποκριτικής πριν την ταινία. Παρόλα αυτά, έχει ήδη γράψει και σκηνοθετήσει μία μικρού μήκους ταινία με τίτλο Fantasy Girls, η οποία έχει βασιστεί σε αληθινή ιστορία κυκλώματος πορνείας στην Αμερική. Η Fox θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με τη δημιουργία ταινιών στο μέλλον, σε ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού.
 6. Τα ταλέντα της δεν περιορίζονται στο χώρο της έβδομης τέχνης. Έχει δοκιμάσει να ασχοληθεί με το σχεδιασμό ρούχων, τη φωτογραφία και την ποίηση. Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα την κερδίσει περισσότερο στο μέλλον.