«Τι συμβαίνει τέλος πάντων με τον Οκτώβριο και όλα πάνε στραβά;». Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μας μυαλό, αφού σίγουρα συμπάσχεις. Η zar_athrou_stra ευτυχώς είναι εδώ για να μας δώσει την απάντηση.

Η αστρολογική εξήγηση είναι κατ’ αρχάς το φαινόμενο των μαζικών αναδρομών πλανητών.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και τις αρχές Οκτωβρίου μαζί με τον Ερμή βρέθηκαν συνολικά έξι πλανήτες με ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία δημιουργώντας την αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωράει και παράλληλα υπήρξαν πολλά ευτράπελα στην επικοινωνία, στην καθημερινότητα, στις μετακινήσεις, στο internet (βλ. #facebookdown #instagramdown).

Εκτός των ανάδρομων πλανητών είχαμε στις 6/10 και μια νέα σελήνη. Νέα ξεκινήματα δηλαδή με τη συμμετοχή του νευρικού Άρη να δημιουργεί ατυχήματα, βεβιασμένες κινήσεις και έντονο στρες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς θα υπάρχει μια έντονη Πανσέληνος και το ξύπνημα του Πλούτωνα θυμίζοντας μας περιοριστικές και πιο δύσκολες καταστάσεις.

Υπάρχει φως στο τούνελ;

Στα καλά νέα είναι πως ήδη οι πλανήτες αρχίζουν να ορθοδρομούν με πρώτους Πλούτωνα και Κρόνο, δίνοντας το σήμα για να αλλάξουμε μαζικά ταχύτητα από όπισθεν σε πρώτη. Στις 18/10 γυρνάει ορθόδρομος και ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι 5/11 σε ένα πιο αισιόδοξο ζώδιο, αυτό του Τοξότη.