Έξι από τις κυριότερες τάσεις της μόδας όπως τις περιέγραψε το Who,What, Wear και όπως τις ανακαλύψαμε εμείς μετά από αναζήτηση σε περιοδικά και sites μόδας.

TIGER PRINT

Σε φόρεμα, παλτό, αξεσουάρ, με άλλα prints, σε πολυτελή υφάσματα, όχι μόνο στις φυσικές του αποχρώσεις αλλά και με έντονα χρώματα, με denim.

glamour.com

COWBOY BOOTS

Mαύρες, καφέ, λουστρίνι, original cowboy. Με φόρεμα, φούστα ή cropped παντελόνι. Με κρόσσια και country φούστα, με λευκό φόρεμα και bohemian αξεσουάρ. Με κοστούμι και ο,τιδήποτε μη αναμενόμενο. Θα το βρεις εσύ.

glamour.com

’80S

Η δεκαετία που όλοι θέλουμε να θάψουμε επιμένει στυλιστικά με έντονες αποχρώσεις, βινίλ, ζιβάγκο. Βάτες, party dresses, oversized μανίκια και jackets.
glamour.com

TAILORING

Mονόχρωμα ή καρώ, φωτεινά κόκκινα, ή mustard yellow ακόμα και έντονο πράσινο mint green. Το μυστικό είναι να βάλεις ένα ενδιαφέρον T-shirt, τα σωστά παπούτσια και να κρατήσεις το πιο ωραίο σου clutch.
glamour.com

FALL FLORALS

Aγόρασε ένα floral shirtdress με μακριά μανίκια. Ή βρες ένα floral φόρεμα ή πουκάμισο με μαύρο φόντο και φόρεσε το με trench coat και μπότες. Ή αναζήτησε ένα floral vintage jacket.
glamour.com